Delhi vertrouwelijk: time-out

0
37

Union Staatsminister voor Jal Shakti Prahlad Singh Patel vindt tijd om een ​​religieuze plaats te bezoeken wanneer hij op tournee is. Op zondag was Patel in Maharashtra als onderdeel van het Lok Sabha pravas-programma van de BJP. Hij bezocht de Bhimashankar Jyotirlinga-tempel in het district Pune en nadat hij de rituelen bij het heiligdom had uitgevoerd, ondernam hij een schoonmaakrit in het tempelcomplex.

Lees ook

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Confidential: Senior BJP-leider Shahnawaz Hussain heeft een klacht over…

Delhi Confidential: een ongebruikelijk gezicht als Piyush Goyal de nationale…

Delhi Confidential: waarde van ondersteuning

Verwarde banden

Ook de Rashtriya Janata Dal (RJD) lijkt zijn verzorgingsgebied in de electorale politiek uit te breiden. RJD-leider en Bihar plaatsvervangend CM Tejashwi Yadav en partij-parlementslid Manoj Jha waren vorige maand in Kerala om een ​​programma bij te wonen ter nagedachtenis aan wijlen Virendra Kumar, een parlementariër en voormalig staatspresident van Loktantrik Janata Dal (LJD). De RJD wil dat de LJD ermee fuseert, en Yadav bracht een goede tijd door met het bespreken van hetzelfde met de staatsleiders. Maar de regerende CPIM, een bevriende partij van de RJD, wil dat de LJD zich aansluit bij Janata Dal-Secular, die een vertegenwoordiging heeft in de LDF-regering in Kerala.

© The Indian Express (P) Ltd