Centrum probeert problemen van worstelaars op te lossen, zegt vakbondsminister Shobha Karandlaje

0
52

De regering van de Unie doet haar best om deproblemen van worstelaars op te lossen en hun protesten in New Delhi te beëindigen, zei de staatsminister van Landbouw en Welzijn van Boeren, Shobha Karandlaje, zaterdag, terwijl het Congres Leider M Veerappa Moily deed een onderzoek naar de regering vanwege het vermeende “niet-handelen” tegen de chef van de Wrestling Federation of India, Brij Bhushan Sharan Singh, en zei dat hijheel waardevol lijkt te zijn in het plan van de BJP. p>

Tijdens een persbijeenkomst in Udupi beweerde Karandlaje dat het protest internationale steun krijgt omdat het gericht is tegen de centrale regering. De protesten van worstelaars moeten worden onderzocht en de overtreders moeten volgens de wet worden gestraft, zei ze.

“Ik spreek niet ter ondersteuning van iemand. Er vindt intern onderzoek plaats en minister van Sport is zelf bij het onderzoek betrokken. De sportafdeling zal eventuele verdere vragen beantwoorden”, zei ze.

Ondertussen zei Moily dat het lopende onderzoek tegen de WFI-chef “brutaal partijdig en bevooroordeeld” is.

“De wet van het land is vrij duidelijk dat er geen tolerantie zou moeten zijn voor seksuele intimidatie. Als de auteur van 's werelds beste en ideale wet van POCSO, begrijp ik niet hoe de beschuldigden, inclusief het BJP-parlementslid, niet werden gearresteerd, zelfs niet na registratie van een tweede FIR', zei hij in een verklaring.

Lees ook

Brug over Ganga 'stort in', zegt Bihar geplande sloop'PM Modi's 039;s auto crasht terwijl hij in de achteruitkijkspiegel kijkt': Rahul Gandhi in de VS

1.000 arbeiders, zware machines, 24×7: Restauratie op het spoor, treinen tuffen…

Odisha treintragedie Live Updates: Spoorwegen bevelen landelijk veiligheidsvervoer…

“De WFI-president lijkt behoorlijk waardevol te zijn in het plan van zaken van de BJP. Hoewel het bewezen is dat niemand gestraft kan worden zonder een behoorlijk proces van onderzoek en berechting, is het de vraag of eerlijkheid de hoogste standaard zou moeten zijn,' zei Moily.