Ayodhya-rally uitgesteld, WFI-chef Brij Bhushan spreekt UP BJP-rally toe op 11 juni

0
52

Wrestling Federation of India (WFI) chef en Bharatiya Janata Party (BJP) Lok Sabha-parlementslid Brij Bhushan Singh zal op 11 juni een feestbijeenkomst toespreken in de Katra-regio van Kaiserganj, zijn kiesdistrict in Uttar Pradesh.

p>

De rally wordt georganiseerd onder BJP's Mahasampark Abhiyan voor de verkiezingen van 2024.

Singh had eerder het uitstel aangekondigd van zijn 5 juni Jan Chetna Maharally in Ayodhya, daarbij verwijzend naar een politieonderzoek naar de beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen hem door zeven vrouwelijke worstelaars, waaronder een minderjarige. Hij had ook gezegd dat er “ernstige aanwijzingen van het Hooggerechtshof” waren.

In een Facebook-bericht op vrijdag zei Singh: “Er werd besloten om op 5 juni een Sant Sammelan in Ayodhya te houden om het kwaad te overwegen verspreiden over de samenleving. Maar nu de politie de beschuldigingen onderzoekt en de serieuze aanwijzingen van het Hooggerechtshof respecteert, is het programma 'Jan Chetna Maharally, 5 juni Ayodhya Chalo' een paar dagen uitgesteld.”

Hij beweerde dat “mijn politieke tegenstanders en hun partijen valse beschuldigingen tegen mij hebben geuit”.

Lees ook

Brug over Ganga 'stort' in, zegt Bihar geplande sloop

Dag nadat zijn plaatsvervanger de instorting van de brug had aangekondigd, geeft Nitish 'arme …

'PM Modi's auto crasht terwijl hij achterin kijkt kijkspiegel': Rahul Gandhi in de VS

Odisha treinongeluk: Passagierstreindiensten worden hervat op herstelde sporen …

Ayodhya District Magistraat Nitish Kumar vertelde echter aan The Indian Express dat hij geen enkele aanvraag voor een rally had ontvangen.