Alla nya Tesla Model 3s är nu kvalificerade för hela $7500 skatteavdrag

0
45
Hannah Stryker/Recensionsnörd

I en överraskande händelseförlopp kvalificerar Teslas billigaste Model 3 nu för hela $7500 federal EV-skatteavdrag, vilket gör den till det lägsta priset vi har sett än. Nu kan det vara den perfekta tiden om du är ute efter en ny elbil.

Förra sommaren sa vi att Tesla Model 3 inte var överkomlig längre. Men efter en rad rabatter, prissänkningar och nu kvalificerade för hela skatteincitamentet, kan potentiella köpare få en helt ny Model 3 för under 30 000 USD genom att kombinera federala och statliga skattelättnader.

Tesla

Under helgen uppdaterade Tesla både sin incitamentwebbsida och beställningssidan för Model 3, vilket bekräftade att alla modeller nu kvalificerar sig för hela $7 500 rabatten, och det inkluderar den billigaste bakhjulsdrivna modellen. Tidigare var det bara utvalda trim som fick rabatten.

RELATERATHär är de få elbilar som kvalificerar sig för det uppdaterade skatteavdraget

Även om det nya skatteavdraget för elbilar är lite förvirrande, ändrade uppdaterade riktlinjer den 18 april hur och vilka fordon som kvalificerar sig för det federala skatteavdraget beroende på var batterimaterial hämtas och om tillverkning sker på amerikansk mark. Omedelbart slogs många bilar av listan.

Fordon som Teslas mest prisvärda Model 3 kvalificerade sig bara för 3 750 USD. Men nu, med den här uppdateringen, kan varje Model 3 få full rabatt. Med dessa ändringar börjar Model 3 nu på $32 740 (med incitament), och beroende på staten kan vissa människor få en för under $30k.

Det är dock viktigt att komma ihåg att det federala EV-skatteavdraget har också individuella inkomstgränser, så se till att du kvalificerar dig.

via Engadget