Veckohoroskop, 4 juni 2023 – 11 juni 2023: Skorpionen, Jungfrun, Vågen och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
41

Skorpion, framsynta skorpioner har arrangerat ett äventyr eller intressant utflykt för nästa vecka. Fiskarna, det enda molnet vid horisonten verkar vara en möjlighet till extra kostnader.

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Den annalkande serien av månjusteringar kommer säkert att röra upp dina känslor, så att du känner att det är dags för några förändringar hemma. I slutet av veckan bör du inse att du har en lyckoperiod, men arbetande Ariens kan bli ganska förvirrade av kollegor’ konstigt och oförutsägbart beteende.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Venus, din charmiga planethärskare, kryssar fortfarande glatt med genom inflytelserika delar av ditt diagram, vilket väcker förhoppningar om ett bättre socialt liv. Tiden rinner iväg och jag rekommenderar starkt att du återupplivar alla planer som har legat på baklängan. Ta initiativet – vänta inte på att andra ska komma i kontakt med dig.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Ditt sociala liv påverkas av en anfall av sekretess. Har du kanske anförtrotts information som under inga omständigheter får föras vidare?

Trots din tendens att slänga ut saker och ting måste du alltid komma ihåg att detta är en tid för diskretion.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Solen och månen, de två viktigaste kropparna i ditt diagram, stämmer inte alltid överens. Men den här veckan ökar de trycket på hemma och i alla dina mest personliga angelägenheter. Detta är faktiskt ett viktigt ögonblick, och du kan börja lägga ut en ny kurs i familjefrågor.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Du är på väg att dras mellan två ytterligheter. Du kan antingen gå allt för världslig framgång. Eller så kan du gömma dig själv utom synhåll och utom sinnet. Egentligen finns det en medelväg: arbeta tyst bakom kulisserna och diskret lägga grunden för framtida prestationer.

JUNGFU (24 augusti – 23 september)< /p>Annons

Fortsätt för all del att göra professionella planer, om det är det som oroar dig. Du är dock en för stor person för att föreställa dig att dina ambitioner kan förfinas ner till vad som än händer på jobbet. Ja, många av er måste nu inse att era sanna personliga ambitioner är era och bara era.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Som jag har sagt så många gånger tidigare, verkar ditt hem och din familj ständigt fyllas av komplikationer och motsägelser. Men nu är det dags att se ut till världen omkring dig, engagera dig i ditt samhälle och söka hjälp för dina privata mål.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Framsynta skorpioner har arrangerat ett äventyr eller intressant utflykt för nästa vecka. Du förstår, Jupiter, planeten som representerar alla dina utåtriktade egenskaper, kommer att dra dig till främmande klimat och fascinerande platser. Skorpioner som har relationer som är aktiva inom högre utbildning borde se dessa lyckliga människor komma ett steg närmare att nå sina mål.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

Annons

Allt ser ljust och soligt ut. En planet väcker dina romantiska känslor, en annan ger nya vänskaper och en tredje är fast besluten att öka ditt välstånd. Skytten på fastighetsmarknaden är redo för ett lyckokast, kanske en chans att göra en ny början.

LÄS ÄVEN | Dog squads till AI-robotar: Hur Goa planerar att göra sina stränder säkrare

STENBOCK (23 december – 20 januari)

Månen anpassar sig efter ett antal användbara områden i ditt diagram, varav ett är ditt sjunde solhus. I klartext betyder detta att du är inne i en anmärkningsvärd och njutbar social fas. Förhoppningsvis kommer det att finnas gott om underhållning och möjligheten att skapa nya vänskapsrelationer på en mer permanent basis.

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Merkurius, kommunikationsplanet, har anspråk på att vara den mest hjälpsamma planeten i din himmelska sfär för tillfället. Detta beror på att det matar dig med en rad speciella idéer och det blir mycket lättare för dig att övertyga folk om att du har rätt och mycket svårare för dem att visa att du har fel.

LÄS ÄVEN | Den saknade folkräkningen och dess konsekvenser

FISKAR (20 feb – 20 mars)

Läs även

Numerologiska förutsägelser – 5 till 11 juni 2023

Numerologiska förutsägelser – 29 maj till 4 juni 2023

Horoskop idag, 7 maj 2022: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera…

Horoskop idag, 29 april 2022: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken — c… Annons

Det enda molnet i horisonten verkar vara en möjlighet till extra kostnader. Faktum är att du kanske kastar bra pengar efter dåliga om du inte vidtar drastiska åtgärder. Ändå kanske du känner att underhållande och generösa gester är värda det, om de höjer din moral och får dig att känna dig önskad.

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd.