Ukentlig horoskop, 4. juni 2023 – 11. juni 2023: Skorpionen, Jomfruen, Vekten og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
53

Skorpionen, langsynte skorpioner har arrangert et eventyr eller interessant utflukt for neste uke. Fiskene, den eneste skyen i horisonten ser ut til å være en mulighet for ekstra kostnader.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Den kommende serien med månejusteringer vil garantert vekke følelsene dine, slik at du føler at det er på tide med noen endringer hjemme. Ved slutten av uken bør du innse at du er i en heldig trolldom, men arbeider Ariens kan bli ganske forvirret av kolleger’ merkelig og uforutsigbar oppførsel.

TYREN (21. april – 21. mai)

Venus, din sjarmerende planetariske hersker, cruiser fortsatt lystig langs gjennom innflytelsesrike deler av kartet ditt, noe som øker håpet om et bedre sosialt liv. Tiden renner ut, og jeg anbefaler på det sterkeste at du gjenoppliver eventuelle planer som har blitt lagt igjen. Ta initiativet – ikke vent på at folk tar kontakt med deg.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Ditt sosiale liv blir påvirket av et anfall av hemmelighold. Har du kanskje blitt betrodd informasjon som under ingen omstendigheter må videreformidles?

Til tross for at du har en tendens til å røpe ting ut, må du alltid huske at dette er en tid for diskresjon.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Solen og månen, de to mest betydningsfulle kroppene i diagrammet ditt, er ikke alltid enige. Men denne uken øker de presset hjemme og i alle dine mest personlige saker. Dette er faktisk et viktig øyeblikk, og du kan begynne å kartlegge en ny kurs i familiespørsmål.

LEO (24. juli – 23. august)

Du er i ferd med å bli dratt mellom to ytterpunkter. Du kan enten gå alt ut for verdslig suksess. Eller du kan gjemme deg selv borte fra syne og ute av sinnet. Faktisk er det en middelvei: jobb stille bak kulissene, og legg diskret grunnlaget for fremtidige prestasjoner.

JOMFRU (24. august – 23. sept.)< /p>Annonse

Fortsett for all del å lage profesjonelle planer, hvis det er det som bekymrer deg. Du er imidlertid en for stor person til å forestille deg at ambisjonene dine kan raffineres ned til det som skjer på jobben. Faktisk må mange av dere nå innse at deres sanne personlige ambisjoner er dine og dine alene.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Som jeg har sagt så mange ganger før, ser det ut til at dine hjem- og familieforhold til stadighet er fulle av komplikasjoner og motsetninger. Men nå er det på tide å se ut til verden rundt deg, involvere deg selv i samfunnet ditt og søke hjelp til dine private mål.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Fremsynte skorpioner har arrangert et eventyr eller interessant utflukt for neste uke. Du skjønner, Jupiter, planeten som representerer alle dine utadvendte egenskaper, vil trekke deg til fremmede himmelstrøk og fascinerende steder. Skorpioner som har relasjoner som er aktive i høyere utdanning, bør se disse heldige menneskene komme et skritt nærmere å nå målene sine.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Annonse

Alt ser lyst og solrikt ut. En planet vekker dine romantiske følelser, en annen bringer nye vennskap og en tredje er fast bestemt på å øke velstanden din. Skyttene på eiendomsmarkedet er innstilt på et lykketreff, kanskje en sjanse til å ta en ny begynnelse.

LES OGSÅ | Hundelag til AI-roboter: Hvordan Goa planlegger å gjøre strendene tryggere

STINBOKK (23. desember – 20. januar)

Månen innretter seg etter en rekke nyttige områder i kartet ditt, hvorav ett er ditt syvende solhus. Kort fortalt betyr dette at du er inne i en bemerkelsesverdig og hyggelig sosial fase. Forhåpentligvis blir det mye underholdning og muligheten for å sette nye vennskap på en mer permanent basis.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Merkur, kommunikasjonsplanet, har krav på å være den mest nyttige planeten i din himmelsfære for øyeblikket. Dette er fordi det mater deg med en rekke spesielle ideer og det vil være mye lettere for deg å overtale folk om at du har rett og mye vanskeligere for dem å vise at du tar feil.

LES OGSÅ | Den manglende folketellingen og dens konsekvenser

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Les også

Numerologiske spådommer – 5. til 11. juni 2023

Numerologiske spådommer – 29. mai til 4. juni 2023

Horoskop i dag, 7. mai 2022: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk…

Horoskop i dag, 29. april 2022: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn – c… Annonse

Den eneste skyen i horisonten ser ut til å være en mulighet for ekstra kostnader. Faktisk kan du kaste gode penger etter dårlige med mindre du tar drastiske tiltak. Likevel kan du føle at underholdende og sjenerøse gester er verdt det, hvis de hever moralen din og får deg til å føle deg ønsket.

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd.