JEE Advanced 2023 vandaag: Controleer de richtlijnen voor de examendag, de te volgen dresscode

0
42

JEE Advanced 2023: Het Joint Entrance Exam (JEE) Advanced 2023 wordt vandaag (4 juni) afgenomen. IIT Guwahati, het gastinstituut, heeft onlangs de toelatingskaarten voor het examen vrijgegeven. Kandidaten kunnen hun zaaltickets downloaden van de officiële JEE Advanced-website jeeadv.ac.in.

JEE Advanced 2023 Live Updates | Controleer analyse, resultaatdatum, richtlijnen

Hier zijn enkele van de belangrijkste richtlijnen voor examendagen :

Kandidaten moeten toegangskaarten naar de examenzaal dragen, aangezien geen enkele student naar binnen mag zonder eerst de zaaltickets te tonen. Daarnaast wordt studenten ook gevraagd om hun geldige originele identiteitskaart met foto te tonen (een van de volgende: Aadhaar-kaart, identiteitsbewijs van school/hogeschool/instituut, rijbewijs, kiezers-ID, paspoort, PAN-kaart en het ondertekende certificaat met de foto). Alleen kandidaten met een geldige toelatingskaart en identiteitskaart met foto mogen het examen schrijven.

— De identiteit van de kandidaat wordt in het centrum geverifieerd door de surveillant evenals IIT-vertegenwoordigers. Er wordt geen extra tijd gegeven voor het afleggen van het examen in plaats van de tijd die nodig is om de formaliteiten af ​​te ronden.

— Het gebruik van oneerlijke middelen of het nabootsen van identiteit tijdens het examen wordt beschouwd als een ernstige overtreding en kan leiden tot juridische stappen.

— Alle kandidaten moeten een uitgebreide en verplichte fouillering ondergaan voordat ze het examencentrum betreden.

Previous articleNitish wijzigt anti-drankwet: wat is het verbod en waarom heeft het de laatste tijd zoveel veranderingen ondergaan?
Next articleEen idyllisch heuvelstation, een dubbele moord en een gepensioneerde agent – Death in Shambles van Stephen Alter is noir meest smerig