JEE Advanced 2023: Senaste 5 årens BTech Computer Science-gräns för antagning i IIT Goa

0
39

JEE Advanced 2023: The Indian Institute of  Technology (IIT), Goa är en av de sex nya IITs som införlivades genom ändring av The Institutes of Technology Act, 1961 av Union Cabinet. Institutet lyder under utbildningsministeriet, Indiens regering. Antagningen till olika BTech-kurser vid IIT Goa görs på basis av rangorden i JEE Advanced.

JEE Advanced 2023 Live Updates | Kontrollanalys, resultatdatum, riktlinjer

JEE advanced genomfördes den 4 juni av IIT Guwahati.

< p>IIT Goa erbjuder totalt fyra grundutbildningsprogram – BTech i datavetenskap och teknik, BTech i elektroteknik, BTech i maskinteknik och BTech i matematik och datateknik. Alla dessa kurser är på fyra år vardera.

I tabellen nedan visas gränsvärdena för tidigare år’ för antagning till datavetenskap och teknik (CSE) vid IIT Goa.

 

Läs även

NEET UG 2023: NTA utfärdar OMR-svarsblad; utmaningsfönstret öppnas snart

JEE Advanced 2023 Live Updates: Check tentamensanalys- Mathematics was toug…

CUET PG 2023: Examen ombokad till 60 kurser; checklista

Toppers' Tips: 'CUET UG hjälpte mig att få inträde på DU's Miranda House,' s… Läs | Vad kan man förvänta sig av campuslivet på IIT? Tidigare regissör förklarar


IIT Goa började fungera den 30 juli 2016 och började fungera från Engineering College Campus i Farmagudi, Ponda. Det är också ett institut av nationell betydelse. IIT Bombay fortsätter att fungera som ett mentorsinstitut för IIT Goa.

© IE Online Media Services Pvt Ltd