Hur man tittar på French Open 2023 online utan kabel

0
45

2023 French Open är den andra Grand Slam-turneringen för året och den 127:e upplagan av turneringen. Det här inlägget täcker turneringens schema och streamingplattformar för att se 2023 French Open online utan kabel-TV.

2023 French Open: Evenemangs- och sändningsschema

2023 French Open är planerad till 28 maj till 11 juni på Stade Roland Garros i Paris, Frankrike.

Innehållsförteckning

  National Broadcasting Channel (NBC), Tennis Channel och Peacock TV kommer gemensamt att sända turneringen i USA.

  I Frankrike kan du följa live-actions från Stade Roland Garros på France Télévisions och Amazon Prime Video. France Télévisions kommer att täcka hela turneringen, förutom nattsessioner på Court Simonne-Mathieu och Philippe-Chatrier.

  Dessutom kommer Prime Video endast att tillhandahålla exklusiv täckning av tio kvällssessioner (från 29 maj till 7 juni).

  Datum Händelse Tid (Eastern Time) Sändningsplattform Söndag 28 maj Första omgången 5 A.M. — 16.00 Tenniskanal 12 P.M. — 15.00 Påfågel måndag 29 maj Första omgången 5 A.M. — 16.00 Tenniskanal 11:00 — 15.00 Peacock, NBC 15:00 — 17:30 Påfågel tisdag 30 maj Första omgången 5 A.M. — 17.00 Tennis Channel Onsdag 31 maj Andra omgången 5 A.M. — 17.00 Tennis Channel Torsdag 1 juni Andra omgången 5 A.M. — 17.00 Tennis Channel Fredagen den 2 juni Tredje omgången 5 A.M. — 17.00 Tennis Channel Lördag 3 juni Tredje omgången 5 A.M. — 13.00 Tenniskanal 12 P.M. — 15.00 Peacock, NBC 15:00 — 17:30 Påfågel söndag 4 juni fjärde omgången 5 A.M. — 13.00 Tenniskanal 12 P.M. — 15.00 Peacock, NBC 15:00 — 17:30 Påfågel måndag 5 juni fjärde omgången 5 A.M. — 17.00 Tennis Channel tisdag 6 juni Kvartsfinaler 05.00 — 12.00 Tennis Channel Onsdag 7 juni Kvartsfinaler 05.00 — 17.00 Tennis Channel Torsdag 8 juni Dam semifinaler 06:00 — 14.00 Tenniskanal 11:00 — 14.00 Peacock, NBC fredagen den 9 juni, semifinaler för herrar 08:00 — 16.00 Tenniskanal 11:00 — 15.00 Peacock, NBC lördagen den 10 juni, singelfinal för damer och dubbelfinal för herrar kl. 09.00 — 14.00 Peacock, NBC söndagen den 11 juni, singelfinal för herrar och dubbelfinal för damer kl. 09.00 — 14.00 Peacock, NBC

  Se listan över officiella sändningspartners som kommer att tillhandahålla livebevakning av French Open 2023 på kabel och online.

  Peacock TV

  Peacock kommer att sända matcher från omgång ett, omgång tre, omgång fyra, damsemifinaler, herrsemifinaler, damfinaler & Dubbelfinaler för herrar och finaler för herrar. Kolla in Peacock TV:s French Open 2023 streamingschema.

  Peacock TV:s basprenumeration (Premium) kostar $4,99/månad, medan den annonsfria (Premium Plus) planen kostar $9,99/månad.

  France Télévisions (France.tv)

  France.tv är France Télévisions digitala streamingtjänst. Du kan streama 2023 French Open online på France.tv-webbplatsen eller mobilappen (Android eller iOS) gratis. Skapa ett France.tv-konto eller logga in på ditt konto för att livestreama turneringen på din enhet var som helst i Frankrike.

  Även om du kan komma åt France.tv utanför Frankrike med hjälp av ett virtuellt privat nätverk (VPN), kan det bryta mot streamingtjänstens användarvillkor.

  YouTube TV

  Du kan se French Open-matcher på NBC och tenniskanalen med ett YouTube TV-abonnemang eller om du är med i en YouTube TV-familjegrupp.

  YouTube TV ($72,99/månad) erbjuder en gratis provperiod för nya prenumeranter – provperioden varierar beroende på region och prenumerationsperiod.

  Obs! Tenniskanalen debuterar på YouTube TV den 1 juni 2023.

  Hulu Live TV

  Om du prenumererar på någon Hulu + Live TV planera, lyssna på NBC för att se den franska turneringen 2023. Du kommer dock att missa andra omgången och kvartsfinalmatcher – de streamar exklusivt på Tennis Channel.

  Tennis Channel Plus

  Ett Tennis Channel Plus-abonnemang erbjuder bred täckning och en uppslukande upplevelse av alla Grand Slam-tennisturneringar.

  Tenniskanalen kommer att sända 2023 års French Open alla icke-finalmatcher, utom kvällsmatcher på Philippe-Chatrier-planen. Herr- och damfinalerna är exklusiva för NBC och Peacock.

  Tennis Channel Plus är endast tillgängligt i USA och kostar $109,99/år (det finns inget månadsabonnemang).

  Du kan streama turneringen utan kostnad om Tennis Channel är en del av ditt satellit-/kabel-TV-paket. Öppna Tennis Channels webbplats eller app och länka din kabel-TV för att streama 2023 French Open.

  Servus TV

  Om du bor i Österrike kan du se en tysk sändning av 2023 års franska öppna matcher på Servus TV:s webbplats eller mobilapp. Servus TV sänder turneringen gratis, så du behöver inte köpa en plan eller prenumeration.

  Eurosport

  Eurosport är den bästa plattformen för att följa live-actions från 2023 French Open överallt i Europa (förutom Frankrike). Du behöver ett Eurosport Pass för att streama French Open-matcher och andra sportevenemang live. Eurosport Pass-prenumerationsavgiften varierar beroende på ditt land eller din region.

  Du kan komma åt Eurosport i valfri webbläsare eller via Eurosports Android/iOS-mobilapp. Eurosport har även dedikerade appar för Android TV, Fire TV, Samsung TV och spelkonsoler (PS4 och Xbox One).

  2023 French Open: Vem vinner?

  Rafael Nadal kommer inte att delta i French Open 2023 på grund av en höftskada. Det gör årets turnering till den första French Open sedan 2004 utan Nadal. Trefaldige Grand Slam-mästaren Andy Murray drog sig också ur turneringen för att prioritera och förbereda sig för den kommande Wimbledon-turneringen.

  Utan dessa topprankade spelare är Novak Djokovic och Carlos Alcaraz favoriterna att vinna herrfinalen. För singelmästerskapet för damer satsar många på att titelförsvararen Iga Świątek ska vinna sin tredje franska öppna titel.

  Kan du inte se French Open online i din region? Gå till Roland-Garros webbplats för liveresultat, foton, videohöjdpunkter, spelarnyheter, etcetera.