Home Dutch Hoe u de French Open 2023 online kunt bekijken zonder kabel

Hoe u de French Open 2023 online kunt bekijken zonder kabel

0

De French Open 2023 is het tweede Grand Slam-toernooi van het jaar en de 127e editie van het toernooi. Dit bericht behandelt het schema van het toernooi en de streamingplatforms om de French Open 2023 online te bekijken zonder kabel-tv.

2023 French Open: evenement en Uitzendschema

De French Open 2023 staat gepland van 28 mei tot 11 juni in het Stade Roland Garros in Parijs, Frankrijk.

Inhoudsopgave

  De National Broadcasting Channel(NBC), Tennis Channel en Peacock TV zullen het toernooi gezamenlijk uitzenden in de Verenigde Staten.

  In Frankrijk kun je live acties volgen vanuit het Stade Roland Garros op France Télévisions en Amazon Prime Video. France Télévisions zal het hele toernooi uitzenden, behalve de nachtsessies op de Court Simonne-Mathieu en Philippe-Chatrier court.

  Bovendien biedt Prime Video alleen exclusieve uitzendingen van tien avondsessies (van 29 mei tot 7 juni).

  Datum Evenement Tijd (Eastern Time) Uitzendplatform Zondag 28 mei Eerste ronde 5 A.M. — 16.00 uur Tenniskanaal 12.00 uur — 15.00 uur Pauw Maandag 29 mei Eerste ronde 5 A.M. — 16.00 uur Tenniskanaal 11.00 uur — 15.00 uur Pauw, NBC 15.00 uur — 17:30 uur Peacock dinsdag 30 mei Eerste ronde 5 A.M. — 17.00 uur Tennis Channel woensdag 31 mei Tweede ronde 05.00 uur — 17.00 uur Tennis Channel donderdag 1 juni Tweede ronde 05.00 uur — 17.00 uur Tennis Channel Vrijdag 2 juni Derde ronde 05.00 uur — 17.00 uur Tennis Channel zaterdag 3 juni Derde ronde 05.00 uur – 1 UUR 'S MIDDAGS. Tenniskanaal 12.00 uur — 15.00 uur Pauw, NBC 15.00 uur — 17:30 uur Peacock Zondag 4 juni Vierde ronde 5 A.M. – 1 UUR 'S MIDDAGS. Tenniskanaal 12.00 uur — 15.00 uur Pauw, NBC 15.00 uur — 17:30 uur Pauw Maandag 5 juni Vierde ronde 5 A.M. — 17.00 uur Tennis Channel Dinsdag 6 juni Kwartfinales 5 uur 's ochtends — 12.00 uur Tennis Channel woensdag 7 juni Kwartfinale 5 uur — 17.00 uur Tennis Channel Donderdag 8 juni Halve finale dames 6 A.M. — 14.00 uur Tenniskanaal 11.00 uur — 14.00 uur Peacock, NBC Vrijdag 9 juni Halve finale heren 8.00 uur — 16.00 uur Tenniskanaal 11.00 uur — 15.00 uur Peacock, NBC Zaterdag 10 juni Single Finale Dames en Dubbel Finale Heren 9.00 uur — 14.00 uur Peacock, NBC Zondag 11 juni Finale heren enkelspel en finale damesdubbel 9.00 uur — 14.00 uur Peacock, NBC

  Bekijk de lijst met officiële uitzendpartners die live verslag zullen doen van de French Open 2023 op de kabel en online.

  Peacock TV

  Peacock zendt wedstrijden uit van de eerste ronde, de derde ronde, de vierde ronde, de halve finales dames, de halve finales heren, de finale dames & Dubbele finale heren en finale heren. Bekijk het streamingschema van Peacock TV's French Open 2023.

  Het basisabonnement (Premium) van Peacock TV kost $ 4,99 per maand, terwijl het advertentievrije abonnement (Premium Plus) $ 9,99 per maand kost.

  France Télévisions (France.tv)

  France.tv is de digitale streamingdienst van France Télévisions. Je kunt de French Open 2023 gratis online streamen op de France.tv-website of mobiele app (Android of iOS). Maak een France.tv-account aan of meld u aan bij uw account om het toernooi overal in Frankrijk live te streamen op uw apparaat.

  Hoewel je toegang hebt tot France.tv buiten Frankrijk via een Virtual Private Network (VPN), kan dit in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden van de streamingdienst.

  YouTube TV

  Je kunt French Open-wedstrijden bekijken op NBC en het Tennis Channel met een YouTube TV-abonnement of als je lid bent van een YouTube TV-gezinsgroep.

  YouTube TV ($ 72,99/maand) biedt een gratis proefperiode voor nieuwe abonnees. De duur van de proefperiode varieert afhankelijk van de regio en de abonnementsperiode.

  Opmerking: het tenniskanaal debuteert op YouTube TV op 1 juni 2023.

  Hulu Live TV

  Als je bent geabonneerd op een Hulu + Live TV-abonnement, stem je af op NBC om het Franse toernooi van 2023 te bekijken. Je mist echter de wedstrijden van de tweede ronde en de kwartfinales, die worden exclusief op het Tennis Channel gestreamd.

  Tennis Channel Plus

  Een Tennis Channel Plus-abonnement biedt een brede dekking en meeslepende ervaring van alle Grand Slam-tennistoernooien.

  Voor de French Open 2023 zendt Tennis Channel alle niet-finale wedstrijden uit, behalve de nachtsessies op het Philippe-Chatrier-veld. De heren- en damesfinale zijn exclusief voor NBC en Peacock.

  Tennis Channel Plus is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en kost $ 109,99 per jaar (er is geen maandelijks abonnement).

  U kunt het toernooi gratis streamen als Tennis Channel deel uitmaakt van uw satelliet-/kabeltelevisiepakket. Open de website of app van Tennis Channel en koppel uw kabel-tv om de French Open 2023 te streamen.

  Servus TV

  Als je in Oostenrijk woont, kun je een Duitse uitzending van de 2023 French Open-wedstrijden bekijken op de website of mobiele app van Servus TV. Servus TV zendt het toernooi gratis uit, dus je hoeft geen abonnement of abonnement te kopen.

  Eurosport

  Eurosport is het beste platform om live acties van de 2023 French Open overal in Europa (behalve Frankrijk) te volgen. Je hebt een Eurosport-pas nodig om French Open-wedstrijden en andere live sportevenementen te streamen. De abonnementskosten voor de Eurosport Pass variëren afhankelijk van uw land of regio.

  Je hebt toegang tot Eurosport via elke webbrowser of via de Android/iOS mobiele app van Eurosport. Eurosport heeft ook speciale apps voor Android TV, Fire TV, Samsung TV en gameconsoles (PS4 en Xbox One).

  Franse Open 2023: wie wint?

  Rafael Nadal doet niet mee aan de French Open 2023 vanwege een heupblessure. Dat maakt het toernooi van dit jaar de eerste French Open sinds 2004 zonder Nadal. Drievoudig Grand Slam-kampioen Andy Murray trok zich ook terug uit het toernooi om prioriteiten te stellen en zich voor te bereiden op het komende Wimbledon-toernooi.

  Zonder deze toppers zijn Novak Djokovic en Carlos Alcaraz de favorieten om de herenfinale te winnen. Voor het Dames enkelspel kampioenschap wedden velen op titelverdediger Iga Świątek om haar derde French Open-titel te behalen.

  Kunt u de French Open niet online bekijken in uw regio? Ga naar de Roland-Garros-website voor livescores, foto's, video-hoogtepunten, spelersnieuws, enzovoort.