De streamingapparaten van Roku zijn nu goedkoper dan ooit

0
49
Corbin Davenport/How-To Geek

Roku's streaming-apparaten worden regelmatig te koop aangeboden, maar als je ;heb je de afgelopen paar kortingen gemist, dan is dit je kans om een ​​Roku Express, Express+ of Streaming Stick 4K te koop te bemachtigen.

Ten eerste hebben we de Roku Express en de Roku Express 4K+. Het instapmodel is perfect voor degenen die die 4K-wereld nog moeten ontdekken, zodat je eindeloze inhoud kunt streamen in resoluties tot 1080p. Het is toevallig ook een klein apparaat dat je echt in de palm van je hand kunt passen. Als u waarde hecht aan die compactheid, maar iets krachtiger wilt, verhoogt de Express 4K+ de zaken tot 4K-resolutie, zodat uw inhoud er zo helder mogelijk uitziet.

Roku Express

Dit is de minst dure Roku-speler, met een maximale uitvoer van 1080p en geen HDR-ondersteuning.

Amazon

$24,99
$ 29,99 Bespaar 17%

Best Buy

$ 24,99
$ 29,99 Bespaar 17%

Doel

$ 24,99
$ 29,99 Bespaar 17%

Roku Express 4K+ 2022

De Roku Express 4K+ heeft de compactheid die de Roku Express zo iconisch maakt, en verdubbelt het door ondersteuning voor 4K-streaming toe te voegen. Je kunt er echt niet fout mee gaan.

Best Buy

$ 29,99
$ 39,99 Bespaar 25%

Doel

$ 39,99
 

Amazon

$ 29,99
$ 39,99 Bespaar 25%

De Roku Express kost meestal $ 30, maar nu kun je hem krijgen voor $ 25 of $ 5 korting. Ondertussen is de Roku Express 4K +, die meestal $ 40 kost, nu verkrijgbaar voor $ 30. Dat is maar liefst 25% korting.

Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, hebben we de fan-favoriete Roku Streaming Stick 4K. Het staat niet voor niets bovenaan onze lijst met beste streaming-apparaten. Hij is klein, hij past in je zak en toch kun je door hem op een 4K-tv aan te sluiten een berg hoogwaardige inhoud van je favoriete streamingdiensten ontketenen.

Roku Streaming Stick 4K

De Roku Streaming Stick 4K is een goedkope en probleemloze manier om al je favoriete films en programma's in ultrascherpe 4K-resolutie te streamen.

Best Buy

$ 39,99
$ 49,99 Bespaar 20%

Amazon

$ 39,99
$ 49,99 Bespaar 20%

De Streaming Stick 4K kost gewoonlijk $ 50, wat al een behoorlijke prijs is, maar nu kun je de jouwe krijgen voor $ 40 — een korting van 20% voor wat waarschijnlijk een van de beste streaming-apparaten is, is helemaal niet slecht.

LEES VOLGENDE

  • › Fysieke versus digitale games: moet je fysieke games kopen?
  • › Een snelkoppeling toevoegen aan vrijwel alles op Android
  • › Tot ziens, Cortana
  • › Meerdere tussenstops optimaliseren tot een rondreis op Google Maps
  • › De beste DDR5 RAM van 2023
  • › 5 redenen om te upgraden naar de 11e generatie Kindle Paperwhite