Home Norsk 34 personer fra Karnataka ble skadet i Odisha-togtragedie: South Western Railway

34 personer fra Karnataka ble skadet i Odisha-togtragedie: South Western Railway

0

Karnataka sendte lørdag til Odisha et team ledet av arbeidsminister Santosh Lad for å bringe strandede passasjerer fra staten, selv da South Western Railway sa at 33 passasjerer på Howrah Express som hadde dratt fra Bengaluru hadde pådratt seg mindre skader.< /p>

I en uttalelse sa jernbanen også at én passasjer fra Karnataka ble alvorlig skadet i tre-togulykken som drepte minst 288 mennesker og skadet hundrevis av flere fredag ​​kveld.

Ministerens team har kommisjonær Manoj Rajan fra Karnataka State Disaster Management Authority og flere andre som medlemmer.

32 Karnataka-idrettsutøvere som skulle forlate Kolkata fredag ​​kveld, har vært strandet siden jernbanen kansellerte minst 33 tog etter ulykken. De er volleyballspillere som deltar i en nasjonal turnering. “Vi har avtalt et fly på søndag og de kommer tilbake tidlig om morgenen,” sa en tjenestemann.

Hundrevis av passasjerer som skulle forlate Bengaluru ble sett strandet ved byens Sir M Visvesvaraya-terminalstasjon etter at togene ble kansellert. De kansellerte togene inkluderer 12551 SMVT Bengaluru–Kamakhya Express, 12864 SMVT Bengaluru–Howrah Express og 12253 SMVT Bengaluru–Bhagalpur Express.

Siden mange av de strandede passasjerene er arbeidsinnvandrere, grep NGOer inn for å skaffe mat og vann til dem.

The South Western Railway har etablert helpdesk på forskjellige stasjoner i byen. Passasjerer kan få informasjon om de berørte togene, inkludert de som er involvert i ulykken, samt oppdateringer om forsinkede tog og relatert informasjon fra disse helpdeskene.

Les også

Amit Shah møter et team av brytere, de ber om tidlig belastningsskjema

Broen over Ganga 'kollapser', Bihar sier planlagt riving

'PM Modis bil krasjer mens han ser i bakspeilet': Rahul Gandhi i USA

Rootårsaken til Odisha-togulykken, ansvarlige identifisert: Jernbane …Annonse

En jernbanetjenestemann sa: “Det er anslått at rundt 600 passasjerer venter på Sir M Visvesvaraya-terminalen. Det er gitt refusjon til passasjerene i de kansellerte togene. Vi er i kontakt med tjenestemenn for å gjenoppta togene. Etter restaurering av banen vil vi oppdatere deg videre.”

© The Indian Express (P) Ltd