Statsminister Modi, Union Railways Minister kunngjør ex gratia-kompensasjon for ofre for Odisha-togulykke

0
54

Med flere skader som fryktes da Shalimar-Chennai Coromandel Express og et annet tog fra Yeswanthpur til Howrah sporet av nær Baleswar i Odisha, kunngjorde statsminister Narendra Modi og unionsminister for jernbaner Ashwini Vaishnaw en ex gratia erstatning til ofrene.

Odisha-togulykke | Følg direkteoppdateringer

“En eks-gratia på Rs 2 lakh fra PMNRF ville bli gitt til de pårørende til hver avdøde i togulykken i Odisha. Den skadde vil få Rs 50 000,” sa statsministerens kontor.

I mellomtiden tok Vaishnaw til Twitter for å fortelle at familiene til de avdøde ville motta et erstatningsbeløp på Rs 10 lakh, de med alvorlige skader Rs 2 lakh og de som fikk mindre skader Rs 50 000.

«Rusende til stedet i Odisha. Mine bønner om rask bedring av de skadde og kondolerer til de etterlatte familiene. Redningsteam mobiliserte fra Bhubaneswar og Kolkata. NDRF, statens regjering. lag og luftvåpen mobiliserte også. Vil ta alle hender som kreves for redningsoperasjonene,” sa Union Railways Minister videre.

Rundt klokken 19 sporet 10-12 busser av Shalimar-Chennai Coromandel Express av nær Baleswar og falt på motsatt spor. Etter en tid kjørte et annet tog fra Yeswanthpur til Howrah inn i de avsporede bussene, noe som resulterte i avsporingen av de 3-4 bussene, sa jernbanetalsperson Amitabh Sharma.

Les også

Coromandel Express-ulykke Liveoppdateringer: Dødstall i Odisha-togtrag…

SC forblir HCs ordre og søker svar på voldtektsofferets «manglik»-status

Mulig signaleringsfeil kan ha forårsaket Odisha-togtragedie

2 India-brytere, 1 toppdommer, 1 statstrener: 4 vitner som bekrefter

Odisha-regjeringen har utstedt et nødnummer – 06782-262286 – for alle disse trenger hjelp.

© IE Online Media Services Pvt Ltd