Piyush Goyal oppfordrer Goa-regjeringen til å utvikle hjemmeoppholdspolitikk for å fremme turisme

0
62

Fagforbundets handels- og industriminister Piyush Goyal oppfordret fredag ​​Goa-regjeringen til å utvikle en politikk for å oppmuntre til hjemmeopphold i staten og utnytte turismepotensialet ved å målrette mot turister med høy verdi.

I et samspill med bransjeledere i Panaji, Goyal, sa at han vil danne en liten arbeidsgruppe av embetsmenn i staten og unionsdepartementet for å fremme turisme i kyststaten.

“Det er et enormt potensial for hjemmeopphold i Goa. Du kan få mudralån som en del av statens ordning. Det er en unik måte å fremme turisme på. Se på hvordan Maldivene markedsfører seg selv og tiltrekker seg turister. Påvirkere på sosiale medier, filmstjerner tilbys fullt betalte ferier av hoteller der på betingelse av at de må promotere destinasjonen,” sa han.

Han sa at Goa ikke lenger var et reisemål bare i vintersesongen.

“Alle reklamebyråene burde komme til Goa for å skyte reklamefilmer i stedet for å reise til utlandet. Jeg oppfordrer sjefsministeren til å forenkle reglene som disse byråene kan få myndighetsgodkjenning etter og ikke belaste dem med ekstra skatter,” sa han.

Les også

< /figure>Odisha togtragedie Live-oppdateringer: Både opp & Nedover linjer ved Odisha tog c…

NDRF ble varslet av en av sine egne på Coromandel

Rootårsaken til Odisha-togulykken, ansvarlige identifisert: jernbane …

'Coromandel gikk inn i sløyfelinje etter grønt signal': Railway Board forklarer…

Goyal sa at regjeringen så på å opprette 4-5 farmasøytiske knutepunkter i noen stater. “Vi vil prøve å se hvordan vi kan utvide legemiddelindustrien nasjonalt og øke eksporten. Vi vil rådføre oss med de 20-30 beste aktørene i farmasøytisk industri i denne forbindelse. Flere stater som Gujarat, Goa, Hyderabad, Uttarakhand og Himachal Pradesh gjør det bra i farmasøytisk sektor. Vi vil diskutere hvordan vi kan lage disse knutepunktene,” lagt til Goyal.

© The Indian Express (P) Ltd