Militant gedood in het Rajouri-district van J&K: politie

0
42

Bij een gezamenlijke operatie van het leger en de politie in het Rajouri-district van Jammu en Kasjmir is donderdagavond een militant gedood, zei aanvullend directeur-generaal van politie Mukesh Singh vrijdag.

Army PRO, luitenant-kolonel Devender Anand, zei dat verdachte beweging werd opgemerkt in de bossen van Dassal Gujran nabij Rajouri. “Toen ze werden uitgedaagd door onze troepen, openden zij [militanten] het vuur, dat werd vergeld door onze troepen. Sporadisch werd er de hele nacht geschoten', zei hij.

Anand zei dat zoekacties vrijdagochtend vroeg waren gestart door een gezamenlijk team van het leger en de politie van Jammu en Kasjmir.

De operatie komt twee dagen nadat soldaten en politiepersoneel in een gezamenlijke operatie nabij de Line of Control in het Khari-gebied van het Poonch-district drie lokale militanten hadden aangehouden en een grote hoeveelheid wapens, munitie, explosieven en verdovende middelen van hen in beslag hadden genomen. Een militant en een soldaat hadden verwondingen opgelopen tijdens het vuurgevecht.

De militanten hadden de in beslag genomen zending opgehaald bij de LoC, waar het volgens bronnen door hun Pakistaanse handlers was gedropt.

>Lees ook

Ongeval met Coromandel Express Live updates: dodental in Odisha-treintrein…

SC handhaaft HC's bevel om antwoord te krijgen op de 'manglik'-status van het slachtoffer van verkrachting

Odisha train tragedie: school wordt mortuarium, doden identificeren is een grote uitdaging…

2 Indiase worstelaars, 1 topscheidsrechter, 1 staatscoach: 4 getuigen die bevestigen

De grensdistricten Rajouri en Poonch in de Pir Panjal-regio van het Union Territory heeft de afgelopen maanden een golf van militante activiteiten gezien. Militanten hebben dit jaar tot nu toe 10 soldaten en 7 burgers gedood in deze twee districten.