IBPS RRB PO, Clerk 2023 registreringsprosessen begynner; hvordan søke

0
47

IBPS RRB PO Clerk 2023: The Institute of Banking Personnel Selection torsdag (1. juni) startet registreringsprosessen for IBPS Clerk and PO Recruitment 2023. Kvalifiserte og interesserte kandidater kan søke om IBPS RRBTTB 2023-rekruttering online via den offisielle nettsiden på ibps.in.

Les | SSC CGL 2022 Tier II Resultat: Endelig svarnøkkel, karakterer for kandidater frigitt;

Siste dato for søknadsprosessen er 21. juli. Kandidater må laste opp fotografi, signatur, venstre tommelfingeravtrykk, en håndskrevet erklæring og andre nødvendige dokumenter og sertifikater for å søke. Betalingen for IBPS RRB-søknadsgebyrer eller varslingsgebyrer gjøres online og må betales fra 1. juni til 21. juni.

IBPS RRB PO Clerk 2023: Hvordan søke?

Trinn 1: Gå til det offisielle nettstedet for IBPS PO-ibps.in

Trinn 2: Klikk på søknadslenken til RRB PO Clerk

Trinn 3: Registrer deg og fyll ut søknadsskjemaet< /p>

Trinn 4: Last opp alle nødvendige dokumenter

Trinn 5: Betal søknadsavgiften

Trinn 6: Send inn søknaden

Trinn 7 : Last ned bekreftelsessiden.

Les også

Jamia Millia Islamia RCA forlenger fristen for å søke om gratis UPSC-coaching

UPSC Civil Services Prelims 2023: Sjekk GS 1-spørsmålet her

UPSC Civil Services Prelims 2023 : Sjekk GS 1 eksamensanalyse, forventet kutt…

UGC NET 2023: Programkorrigeringsprosessen begynner

Denne søknadsgebyret for offiseren (skala 1, 2 og 3) er Rs 175 (inkludert GST) for SC/ST/PwBD-kandidater og Rs 850 (inkludert GST) for alle andre. For kontorassistent (flerbruk) er søknadsgebyret Rs 175 (inkludert GST) SC/ST/PwBD/EXSM-kandidater og Rs 850 (inklusive GST) for alle andre.

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd