IBPS RRB PO, Clerk 2023 registratieproces begint; hoe toe te passen

0
62

IBPS RRB PO Clerk 2023: Het Institute of Banking Personnel Selection Donderdag (1 juni) begon met het IBPS Clerk en PO Recruitment 2023 registratieproces. In aanmerking komende en geïnteresseerde kandidaten kunnen online solliciteren voor de IBPS RRBTTB 2023-werving via de officiële website op ibps.in.

Lees | SSC CGL 2022 Tier II Resultaat: eindantwoordsleutel, cijfers van kandidaten vrijgegeven;

De uiterste datum voor het sollicitatieproces is 21 juli. Kandidaten moeten hun foto, handtekening, linkerduimafdruk, een handgeschreven verklaring en andere benodigde documenten en certificaten uploaden om te kunnen solliciteren. De betaling voor de IBPS RRB-aanvraagkosten of meldingskosten wordt online gedaan en moet worden betaald van 1 juni tot 21 juni.

IBPS RRB PO Clerk 2023: Hoe aanvragen?

Stap 1: Ga naar de officiële website voor IBPS PO-ibps.in

Stap 2: Klik op de RRB PO Clerk-applicatielink

Stap 3: Registreer en vul het aanvraagformulier in< /p>

Stap 4: Upload alle vereiste documenten

Stap 5: Betaal de aanvraagkosten

Stap 6: Dien de aanvraag in

Stap 7 : Download de bevestigingspagina.

Lees ook

Jamia Millia Islamia RCA verlengt de deadline voor het aanvragen van gratis UPSC-coaching

UPSC Civil Services Prelims 2023: Bekijk hier het GS 1-vragenformulier

UPSC Civil Services Prelims 2023: Controleer GS 1-examenanalyse, verwachte verlaging…

UGC NET 2023: aanvraagcorrectieproces begint

De aanvraagkosten voor de officier (schaal 1, 2 en 3) zijn Rs 175 (inclusief GST) voor SC/ST/PwBD-kandidaten en Rs 850 (inclusief GST) voor alle anderen. Voor Office-assistent (multifunctioneel) bedragen de aanmeldingskosten Rs 175 (inclusief GST) SC/ST/PwBD/EXSM-kandidaten en Rs 850 (inclusief GST) voor alle anderen.

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd