Houd u aan de tijdlijn van gezamenlijke optieaanvragen, vertelt EPFO ​​aan zijn veldfunctionarissen

0
53

De Employees’ Provident Fund Organization (EPFO) heeft haar ambtenaren gevraagd zich aan de tijdlijnen te houden voor het onderzoeken van aanvragen voor de gezamenlijke optie onder de voorgestelde hogere pensioenregeling. Het orgaan van het pensioenfonds zei in een circulaire die vrijdag aan zijn veldkantoren werd verzonden, dat als er nog meer bewijs van de werkgever moet worden gevraagd, dit binnen 20 dagen na ontvangst van de aanvraag moet worden gedaan.

De EPFO ​​zei dat tijdens “regelmatige beoordelingen” is geconstateerd dat “de sommatie/mededeling aan de werkgever niet snel is verzonden” voor de onderzochte zaken.

Lees ook

FCNR-obligaties waren 'minst slechte' optie om dollars in te zamelen: Raghuram Rajan

Union Budget 2023 inkomstenbelastingschijven: Nieuw belastingregime is standaard, korting incl…

RBI haalt Rs 2.000 biljetten uit omloop, vraagt ​​iedereen om te ruilen of te de…

RBI stelt strengere PSO-normen voor om digitaal te ondersteunen betalingsbeveiliging

In een circulaire in april voor onderzoek van aanvragen voor validatie/gezamenlijke opties, had EPFO ​​aangegeven dat aanvragen, in waarvan alle informatie is verstrekt en is goedgekeurd door de werkgever, zal worden onderzocht op volledigheid voor de administratie en in het geval dat de door de werkgever ingediende administratie en loongegevens overeenkomen met de gegevens van het veldkantoor, zal de contributie worden berekend en zal een sommatiebrief worden afgegeven aan de werkgever.

© The Indian Express (P) Ltd