Dev Shah vinner National Spelling Bee, og går ut på topp etter opp-og-ned stavekarriere

0
46

Mjukt talt, men full av selvtillit, stilte Dev Shah presise spørsmål om obskure greske røtter, skyndte seg gjennom sitt nest siste ord og rullet til Scripps National Spelling Bee-tittelen torsdag kveld.

Dev. , en 14-åring fra Largo, Florida, fikk sin stavekarriere avbrutt av pandemien, og kom seg deretter ikke ut av sin regionale bie i fjor. Han kom seg gjennom sin svært konkurransedyktige region i år for sitt tredje og siste forsøk på den nasjonale tittelen, og han endte opp med å holde trofeet over hodet da konfettien falt.

vinnerordet hans var “psammophile,” et oppsett for en staver av hans kaliber.

“Psammo som betyr sand, gresk?” spurte han. “Phile, betyr kjærlighet, gresk?” Han sugde til seg øyeblikket ved å be om at ordet ble brukt i en setning, noe han en dag tidligere beskrev som en stansetaktikk. Så la han hendene over ansiktet da han ble kåret til vinneren.

Les også

Send tilbake baby Ariha: 59 parlamentsmedlemmer fra 19 partier spør Tyskland

Narendra Modi for å tale til det amerikanske kongressens fellesmøte under jomfrustaten…

Jordans kronprins gifter seg med saudisk arkitekt i seremoni fullpakket med stjerner …

Odisha togtragedie: Verdens ledere gir støtte til India, kondolerer tap…

Charlotte Walsh, en 14-åring fra Arlington, Virginia, ble nummer to.