Delhi Confidential: klaar, stabiel

0
48

Vrijdag was het druk op de luchthaven van Hyderabad toen buitenlandse afgevaardigden de stad bereikten voor de derde gezondheidswerkgroepbijeenkomst van de G20. De minister van Volksgezondheid van de Unie, Mansukh Mandaviya, kwam ook 's nachts aan, gekleed in zijn kenmerkende jas met halve mouwen en een rode angavastra. Hij zal zaterdagochtend vroeg, voorafgaand aan de vergaderingen van de werkgroep, een evenement voor vaccinonderzoek en -ontwikkeling bijwonen. Op zaterdagochtend is er ook een wielerevenement georganiseerd.

Organisatieprogramma

Het congres moet nog beslissen over het niveau van zijn vertegenwoordiging op het conclaaf van de oppositie in Patna op 12 juni, aangezien Rahul Gandhi in het buitenland is en partijchef Mallikarjun Kharge een geplande verloving heeft. CPI(M) algemeen secretaris Sitaram Yechury doet ook zijn best om het evenement te halen. Yechury, zo krijgt men te horen, zou op 12 juni naar Kerala reizen om op 13 juni een programma in Thrissur bij te wonen ter ere van de verjaardag van communistisch icoon E M S Namboodiripad. Hij probeert nu zijn reisplannen te verzetten om zijn aanwezigheid te verzekeren. op beide evenementen.

Lees ook

Delhi Confidential: toplezing van de luchtmacht terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Confidential: Senior BJP-leider Shahnawaz Hussain heeft een klacht ingediend. ..Delhi Confidential: een ongewoon gezicht als Piyush Goyal de nationale… =450,250″ />

Delhi Confidential: Healing Touch

Open ruimte, geen gesprekken

< p>Er is de afgelopen dagen veel gepraat over zetelverdeling voor Lok Sabha-verkiezingen tussen de NCP, het Congres en de Shiv Sena (UBT), leden van de Maha Vikas Aghadi in Maharashtra. Het congres vindt het nog te vroeg om over stoeldeling te praten. In feite heeft de partij niet eens een nieuwe verantwoordelijke voor de sleutelstaat aangesteld – de verantwoordelijke van de AICC in Maharashtra, H K Patil, is nu minister in de door Siddaramaiah geleide regering in Karnataka. En niet alleen Patil; AICC die de leiding heeft over Tamil Nadu, Dinesh Gundu Rao, heeft ook de functie van minister in Karnataka overgenomen. Het opperbevel van het Congres moet nog nieuwe leiders voor beide staten benoemen.

© The Indian Express (P) Ltd