Coromandel ekspressulykke: Statsminister tar status, Murmu fortvilet

0
45

President Droupadi Murmu, statsminister Narendra Modi, fagforeningsministre og ledere      på tvers av partigrenser uttrykte angst over togulykken i Odishas Balasore-distrikt, som krevde flere liv og skadet hundrevis. Statsministeren sa at redningsaksjoner er i gang og all mulig hjelp blir gitt til de berørte.

Modi snakket med jernbaneminister Ashwini Vaishnaw og tok status over situasjonen. Innenriksminister Amit Shah sa at NDRF hadde nådd ulykkesstedet. «Dypt fortvilet over å vite om tapet av liv i en uheldig jernbaneulykke i Balasore, Odisha. Mitt hjerte går ut til de etterlatte familiene. Jeg ber om suksess med redningsaksjoner og rask bedring av de skadde, sa president Murmu i et Twitter-innlegg.

«I denne sorgens stund går mine tanker til de etterlatte familiene. Måtte de skadde komme seg snart. Redningsoperasjoner er i gang på stedet for uhellet, og all mulig assistanse blir gitt til de berørte,” sa Modi.

Les også | Coromandel Express-ulykke Liveoppdateringer

“Togulykken ved Balasore i Odisha er dypt pinefull. NDRF-teamet har allerede nådd ulykkesstedet, og andre team skynder seg også for å bli med i redningsaksjonen. Mine kondolanser til de etterlatte familiene og ber om rask bedring av de skadde, sa Shah.

Kongressleder Rahul Gandhi ba partiarbeidere og ledere om å gi all støtte som trengs for redningsarbeid. “Mitt hjerte går ut til de etterlatte familiene. Med ønske om rask bedring av de skadde,” sa Gandhi.

Les også

< /figure>Odisha togtragedie Live-oppdateringer: Endelig dødstall på 275, 187 kropper re…

NDRF ble varslet av en av sine egne på Coromandel

Etter CJI's intervensjon, forblir SC Allahabad HC bestill søker svar på r…

Odisha togtragedie: Skolen blir likhus, og identifiserer døde en stor utfordring…

“Dypt trist over den forferdelige togtragedien som involverer Coromandel Express i Odisha. Våre tanker og bønner er hos ofrene…Vi oppfordrer myndighetene til å fremskynde redningsaksjoner og gi nødhjelp til de skadde. Be kongressarbeidere om å gi all mulig hjelp,” sa kongresspresidenten Mallikarjun Kharge.