Cong, BJP ansvarlig for den forferdelige tilstanden til dalitter, muslimer: Maya

0
42

BSP-sjef Mayawati sa fredag ​​kongressleder Rahul Gandhis nylige kommentarer om den ‘elendige tilstanden’ av dalitter og muslimer i landet er en “bitter sannhet” som tidligere regjeringer i kongressen, BJP og andre partier ved senteret var ansvarlige for.

I en serie tweets på hindi sa hun: «Uttalelsen fra (tidligere kongresspresident) Rahul Gandhi under hans USA-turné angående den elendige tilstanden til millioner av daliter og muslimer, og usikkerheten til deres liv og religion , i India, er en bitter sannhet som regjeringene i kongressen, BJP og andre partier ved senteret, var fullstendig ansvarlige for.” “Uavhengig av kongressens regjering eller BJP i forskjellige stater, inkludert UP, har urettferdighet, grusomheter og utnyttelse av de fattige og fattige (seksjoner av samfunnet) av de som tilhører majoritetsseksjonen vært en vanlig ting. Det var først under BSP-regjeringen i UP at rettsstaten ble etablert og rettferdighet ble utført mot alle,” sa hun.

“Sammen med dette er historien fylt med ‘svarte kapitler’ av utallige kommunale opptøyer og kastisthendelser (utløst) for politisk og valgmessig egeninteresse…,” Mayawati tvitret.

Gandhi hadde torsdag sagt at Bharatiya Janata-partiet (BJP) ville bli “desimert” i de neste tre-fire forsamlingsvalget av kongressen, og understreker at de har de grunnleggende kravene som trengs for å beseire det regjerende partiet som ikke har støtte fra det store flertallet av den indiske befolkningen.

Han sa også at Muslim League-partiet var “et fullstendig sekulært parti, det er ingenting ikke-sekulært ved Muslim League…”, som forsvarer kongressens allianse med Indian Union Muslim League (IUML) i Kerala.

Les også

Odisha togtragedie Live-oppdateringer: Restaureringsarbeidet fortsetter inn i…

SC forblir HCs ordre for å søke svar på voldtektsofferets “manglik”-status

Odisha togtragedie: Skolen blir likhus, og identifiserer døde en stor utfordring…

2 India-brytere, 1 toppdommer, 1 statstrener: 4 vitner som bekrefter

Gandhi er i USA for en tur i tre byer.