CM MK Stalin appellerer til Odishas motpart etter Coromandel Express-ulykken

0
64

Etter en ulykke som involverte Coromandel Express fredag ​​kveld, hadde Tamil Nadu-sjefsminister MK Stalin en telefonsamtale med sin Odisha-motpart, Naveen Patnaik. Toget var på vei til Chennai fra Howrah.

Som svar skal en delegasjon ledet av Tamil Nadu's transportminister, S S Sivasankar, reise fra Chennai lørdag morgen til ulykkesstedet. i Odisha.

Sivasankar sa at sjefsminister Stalin appellerte til Odisha’s Patnaik for å få hjelp og informasjon om passasjerene som potensielt var til stede på toget under ulykken. Senest fredag ​​skulle Tamil Nadu-regjeringen fortsatt motta listen over passasjerer fra staten som reiste med toget.

Ifølge Sivasankar er høytstående myndighetspersoner fra Tamil Nadu i konstant kommunikasjon med sine Odisha-kolleger for å organisere nødvendig assistanse og utveksle flere detaljer om ulykken. “Vi venter på flere detaljer,” la han til.

Regjeringen har offentliggjort hjelpelinjenumrene for alle henvendelser eller informasjon om passasjerer som var om bord på Coromandel Express.

En ansvarlig tjenestemann ved MGR Chennai sentralstasjon sa at en dedikert hjelpelinjeskranke er satt opp kl. stasjonen. «Vi har ennå ikke mottatt spesifikke henvendelser, vi venter fortsatt på passasjerinformasjon,» sa han.

Les også

Odisha-togtragedie Liveoppdateringer: Endelig dødstall på 275, 187 lik…

NDRF ble varslet av en av sine egne på Coromandel

Etter CJI's intervensjon, forblir SC Allahabad HC-ordren og søker svar på r…

Odisha togtragedie: Skolen blir likhus, og identifiserer døde en stor utfordring…

Etter ulykken, Southern Railway annonsert kansellering av to tog inkludert (tog nr. 12863) Howrah & # 8211; Sir M.Viswesraya Bengaluru Terminal Super Fast Express (via Katpadi/Jolarpettai) som forlater Howrah kl. 22.55 den 2. juni 2023, og (tog nr. 12839) Howrah – Dr. MGR Chennai Central Mail forlater Howrah kl. 23.55 2. juni 2023.

© The Indian Express (P) Ltd