YSRCP angriper TDP-manifestet, ledere river kopier: “Bisi bele bhaath … en kopi, blanding … TDP vil ikke implementere løfter”

0
55

YSR Congress Party (YSRCP) i Andhra Pradesh går alt ut for å angripe opposisjonens Telugu Desam Party (TDP) sitt nylig annonserte manifest, og river kopier av dokumentet og sier at partiet “ikke kommer til å implementere” ordningene som har blitt lovet.

Den 29. mai, en dag etter at Chandrababu Naidu la ut manifestet på “Mahanadu”-konferansen, rev statens boligminister Jogi Ramesh TDP-manifestet på en pressekonferanse.

< img src="https://data.indianexpress.com/election2019/track_1x1.jpg" />

“Dette manifestet har ingen verdi fordi TDP og Chandrababu Naidu ikke er skal gjennomføre løftene som er gitt i den. Det er et silkepapirmanifest. Det er YSRCP-regjeringen som implementerer alle velferdsordningene. TDP kan bare drømme om det,’’ sa han.

Også i Political Pulse | Chandrababu Naidu tar en pause fra fortiden og tar gratisruten for 2024-kampen med Jagan

Tidligere minister Kodali SV Rao dumpet kopier av manifestet og kalte det “søppel”. Vannressursminister Ambati Rambabu har proklamert at den nylige Mahanadu ville være «TDPs siste” ettersom partiet ville bli “desimert i neste valg.

TDP svarte til dette, noe som førte til flere reaksjoner fra YSRCP.

Kanna Lakshminarayana, en leder fra det mektige OBC Kapu-samfunnet, som nylig sluttet seg til TDP etter å ha sluttet i BJP, sa at YSRCP var “redd” etter at Naidu ga ut manifestet.

“De er så redde etter å ha sett den første delen av manifestet … Hva vil skje senere? De er så redde for at de har begynt å misbruke og bruke uparlamentarisk språk for å beskrive TDP og et manifest som vil komme kvinner, tilbakestående klassesamfunn, arbeidsledige ungdommer og bønder til gode. YSRCP-ledere er urolige og de diskuterer hvert eneste punkt i TDP-manifestet,” sa han.

Annonse

Lakshminarayana har blitt utnevnt til ansvarlig for Sattenapalli Assembly Constituency – for tiden representert av Rambabu – hvorfra han sannsynligvis vil konkurrere neste år.

Ikke gå glipp av | Chandrababu Naidu retter seg mot Jagan over økonomi, og påkaller NTR, sier TDP er søylen for Telugu-folk

Torsdag talte han på et offentlig møte i Pathikonda i Kurnool-distriktet hvor han utbetalte den femte transjen av bøndenes velferdsordning YSR Rythu Bharosa, sjefsminister Y S Jagan Mohan Reddy angrep selv manifestet.

“Chandrababu Naidu's manifest ble ikke født i Andhra Pradesh. Det er et bisibele baath-manifest hentet fra to partier — Kongressen og BJP — og det nylig avsluttede Karnataka-valget. Han kopierte også vårt partis opplegg som Amma Vodi, Rythu Bharosa og satte dem sammen.’’

Annonse

Han la til: «YSR (tidligere CM Y S Rajasekhara Reddy)s ordninger er kopiert, Jagans ordninger er kopiert, BJP og Kongressens ordninger har blitt kopiert. Til syvende og sist er Chandrababus liv en imitasjon og et bedrag. Han har ingen originalitet, personlighet eller karakter. Han mangler troverdighet. I dag har ikke lederen deres engang 175 kandidater som kan stille i de 175 valgkretsene.»

Sammenlignet den politiske situasjonen i Andhra Pradesh med slaget ved Kurukshetra, sa Reddy at den neste krigen ville være mellom TDPs « DPT» — et akronym laget for å betegne «dochuko (tyvegods), panchuko (dele), tinuko (spise)» — og YSRCPs DBT (Direct Benefit Transfer).

«Jeg ber dere alle om å tenke klokt om hva du skal velge,'' sa han.

TDP-manifestet med tittelen “Bhavishyattuku-garanti (en garanti for fremtiden” lover en rekke gratistjenester og velferdsordninger for kvinner, arbeidsledige ungdommer og bønder.

TDP ble det første partiet i Andhra Pradesh som ga ut manifestet , til tross for at meningsmålingene var nesten et år unna, i april 2024.

Les også

Hva den tause Modi-regjeringen ikke får: alle tror på bryterne, e…

'BJP vil ikke si noe, og Brij Bhushan vil heller ikke gi opp… Kanskje ideen er t…

>< img src="https://images.indianexpress.com/2023/06/PTI05_31_2023_000208A-logo.png?resize=450,250" />

Statsregjering sviktet, Amit Shahs Mission Manipur involverte gjenoppretting. ..

RSS-sjef Mohan Bhagwat ringer for enhet: Noen kom utenfra, nå vår egenAnnonse

I tilfelle TDP kommer tilbake til makten, har Naidu lovet at kvinner i aldersgruppen 18-59 vil motta en månedlig assistanse på 1500 Rs per måned mens mødre vil motta Rs 15.000 per år. TDP-manifestet lover også gratis reiser for kvinner i offentlig transport og tre gratis LPG-flasker per år til hver husholdning.