Suvendu stiller spørsmål ved sikkerhetsordninger gjort for Abhishek yatra, sier TMC at BJP er sjalu på hans popularitet

0
59

Opposisjonens BJP stilte onsdag spørsmålstegn ved sikkerhetsarrangementene som ble gjort av Vest-Bengal-politiet for TMC-parlamentsmedlem Abhishek Banerjees pågående Jan Sanyog Yatra, og sa at over 2200 politipersonell ble utplassert for å beskytte den regjerende partilederen.

TMC slo tilbake og sa at sikkerhetsarrangementene har blitt gjort med tanke på at et «stort antall mennesker» kommer ut for å se Abhishek og at BJP var «sjalu» på hans popularitet.

Til Twitter sa leder av opposisjonen i forsamlingen og BJP MLA Suvendu Adhikari: “2245 politipersonell ble utplassert på en enkelt dag for å beskytte bare én person og #8211; Ære nevø av CM og innenriksminister Mamata Banerjee.»

Abhishek er sjefsminister Mamata Banerjees nevø.

Adhikari tvitret det statlige innenriksdepartementet for å «ikke bry seg om vanlige mennesker», «Sikkerhetsordninger laget for statsoverhodene over hele verden ville se bleke ut i forhold til dette. Lov- og ordenssituasjonen i Vest-Bengal har forverret seg ekstremt… dusinvis av mennesker, inkludert kvinner og barn har dødd på grunn av eksplosjoner, det har vært utallige drap (inkludert politiske), og flere tilfeller av grusomheter mot kvinner. Politistasjonene i Sør-Bengal er nesten tomme, med politimenn som vokter gatene for én person, mens han er ute på en politisk omvisning…  Til syvende og sist er befolkningen i Bengal akkurat som sittende ender, uten beskyttelse…»

< p>Da Abhisheks yatra nådde Purba Medinipur, hevdet Adhikari at distriktets sorenskriver har blitt bedt om å vise til én utøvende sorenskriver på hvert programsted, inkludert møtestedet fra 30. mai til 2. juni, og at SOP-ene inkluderte smaking av matvarer, drikke, snacks og instruerer skogoffiserer om å sikre at ingen slanger, frosker og aper blir funnet på stedet for programmene.

Da Indian Express prøvde å kontakte Purba Medinipur-distriktets sorenskriver Purnendu Kumar Maji om SOP-ene og Suvendu Adhikari' 8217s tweet i forhold til sikkerhetsordningene, nektet han å kommentere. «Jeg er ikke klar over det,» sa han.

Toppoffiserer i Vest-Bengal-politiet svarte heller ikke på anrop.

Les også

Krav om seksuelle tjenester, minst 10 tilfeller av overgrep beskrevet i …

Brij Bhushan tilbød meg å kjøpe kosttilskudd hvis jeg ga etter for seksuelle fremskritt…

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg: 'Sikkerhet ikke lenger regional… wh…

'Vår policy ville være lik': Rahul Gandhi støtter Centers standpunkt om Russ. ..Annonse

I mellomtiden sa TMC at Abhishek Banerjees “popularitet trakk tusenvis av mennesker” og at det er grunnen til at politiet har blitt satt inn for å kontrollere folkemengden. «Å gi beskyttelse til Abhishek Banerjee er en del av politiets plikt, siden hvor enn sistnevnte går samles enorme folkemengder for å se og lytte til ham. Det er ikke snakk om å kompromittere den offentlige sikkerheten i saken. Faktisk er Suvendu Adhikari sjalu siden det knapt er noen folkemengder på hans offentlige møter,” sa TMC-talsperson Kunal Ghosh.

© The Indian Express (P) Ltd.