RBSE 5e resultaten 2023 (verklaard): controleer uw Rajasthan Board Class 5-resultaten op rajshaladarpan.nic.in

0
56

RBSE Rajasthan Class 5th Results 2023: De Rajasthan Board of Secondary Education (RBSE) heeft vandaag de resultaten van de examens van klasse 5 bekendgemaakt. Studenten kunnen hun scores controleren op de officiële websites: rajeduboard.rajasthan.gov.in en rajshaladarpan.nic.in.

Lees | RBSE Class 5th Results 2023 Live Updates: resultaten worden vandaag bekendgemaakt

Meer dan 14 lakh studenten van RBSE Class 5 verschenen voor hun examen. Het bestuur van Rajasthan maakt ook het aantal kandidaten bekend dat voor het examen is verschenen en het aantal kandidaten dat zich heeft gekwalificeerd.

Rajasthan Klasse 5 Resultaat 2023: Waar en wanneer controleren

Studenten kunnen het resultaat vandaag bekijken op de officiële websites – rajeduboard.rajasthan.gov.in of rajresults.nic.in. Studenten die voor de examens zijn verschenen, kunnen hun resultaat controleren door hun rolnummer of registratienummer, e-mailadres en zijn of haar naam in te voeren. Het resultaat wordt weergegeven op het scherm en de leerlingen kunnen het resultaat downloaden en opslaan voor toekomstig gebruik.

Lees ook | RBSE Rajasthan Board 5e resultaat 2023: scorekaarten controleren

In 2022 hadden meisjes beter gepresteerd dan jongens, aangezien meisjes een algemeen slagingspercentage van 94 procent scoorden, terwijl in totaal 93,6 procent jongens slaagden voor de examens. Het totale slagingspercentage dat vorig jaar in klasse 5 werd geregistreerd, was 93,8 procent.

Lees ook

Maharashtra Board SSC 10e Resultaten 2023 Live: 151 studenten scoorden 100%, r…

Maharashtra 10e SSC-resultaat 2023: controleer het resultaat op mahresult.nic. in, sscre…Maharashtra SSC 10e resultaat 2023 (uit): Websites om resultaten te controleren op mahr…

RBSE 10e resultaat 2023 Link: Resultaat link actief (rajeduboard.rajasthan.gov…

Vorig jaar werd het klasse 5 resultaat aangekondigd door de Rajasthan onderwijsminister Bulaki Das. hij had op 8 juni een persconferentie gehouden om de resultaten van klasse 5 en 8 bekend te maken.

© IE Online Media Services Pvt Ltd