IIT JAM 2023: IIT Guwahati geeft eerste toelatingslijst vrij

0
48

IIT JAM 2023: Het Indian Institute of Technology (IIT) Guwahati heeft de eerste toelatingslijst voor IIT JAM (Indian Institute of Technology Joint Admission Test for Masters) 2023 vrijgegeven. Kandidaten die zich hebben aangemeld voor de hetzelfde zal de lijst kunnen bekijken op de officiële website — jam.iitg.ac.in.

De laatste datum voor online betaling van de stoelreserveringskosten voor de eerste toelatingslijst is 7 juni. De tweede toelatingslijst wordt op 15 juni bekendgemaakt en de laatste datum om de kosten voor stoelreservering voor de tweede lijst te betalen is 21 juni De opnamemogelijkheid gaat open vanaf 15 juni en eindigt op 2 juli. Lees ook | Hoe kom je erachter of techniek bij je past? IIT Gandhinagar-professor legt uit

De derde toelatingslijst wordt op 26 juni bekendgemaakt en de laatste datum voor het indienen van vergoedingen is 29 juni. De vierde toelatingslijst verschijnt op 7 juli en kandidaten kunnen de vergoeding voor die lijst betalen tot 10 juli.Lees ook< figuur class="non_premium_icon">

RBSE 10e Resultaat 2023 Link: Resultaat link actief, controleer scores op rajeduboa…

Maharashtra SSC 10e resultaat 2023 (uit): websites om resultaten te controleren op mahr…

Maharashtra Board SSC 10e Resultaten 2023 Live: 151 studenten scoorden 100%, r…

Maharashtra 10e SSC Resultaat 2023: Check resultaat op mahresult.nic.in, sscre…

JAM is een computergebaseerd test (CBT) uitgevoerd in zeven verschillende vakken: biotechnologie, scheikunde, economie, geologie, wiskundige statistiek, wiskunde en natuurkunde. JAM-scores worden gebruikt voor toelating tot 3000 zitplaatsen in verschillende postdoctorale programma's bij IIT's en ook voor meer dan 2300 zitplaatsen bij verschillende CFT's, waaronder NIT's, IISc, DIAT, IIEST, IISER Pune, IISER Bhopal, IIPE, JNCASR, SLIET. © IE Online Media Services Pvt Ltd