Home Norsk Fra Nepals statsborgerskapslov til auksjon av Hitlers blyant: 5 historier du kanskje har gått glipp av i dag

Fra Nepals statsborgerskapslov til auksjon av Hitlers blyant: 5 historier du kanskje har gått glipp av i dag

0

Med unions innenriksminister Amit Shahs besøk til hjelpeleire i Manipur, og den pågående Wrestler-protesten som dominerer nyhetssyklusen i dag, kan du ha gått glipp av noen av våre spesialtilbud og bakkerapporter i dag.

Men ikke 8217; ikke bekymre deg, vi har dekket deg!

Her er en oversikt av fem historier vi synes du bør sjekke ut

Les også

Coromandel Express-ulykke Liveoppdateringer: Minst 207 døde, 900 skadde .. .

Krav om seksuelle tjenester, kl. minst 10 tilfeller av overgrep beskrevet i …

Brij Bhushan tilbød seg å kjøpe kosttilskudd til meg hvis jeg ga etter for seksuelle fremskritt…

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg: “Sikkerhet ikke lenger regional… hva… Er Nepals statsborgerskapslov nå verdens mest liberale? En kontroversiell endring av Nepals statsborgerskapslov som gir umiddelbar statsborgerskap og politiske rettigheter til kvinnelige utlendinger som gifter seg med nepalere, fikk et nikk fra presidenten Ram Chandra Poudel, noe som gjør Nepals statsborgerskapslov til den mest liberale i verden. Her er hva som endres med endringen. Blyanten som skrev HolocaustHitlers blyant, den som skrev Holocausts skjebne vil gå på auksjon neste uke. Påskrevet med navnet “Eva”, har denne blyanten stor betydning i Hitlers personlige og politiske liv. Men hvem ga ham det i gave? La oss finne det ut. Nok en sjanse til å søke om en chipproduksjonsplan på 10 milliarder dollar Senteret planlegger å gjenåpne søknader for sin produksjonsplan på 10 milliarder dollar fra 1. juni til desember 2024. Det første søkevinduet var i januar 2022 og varte i bare 45 dager. Her er hva den planlegger å gjøre annerledes denne gangen. Ajay Devgn: Møt den geniale actionregissørenPrime Videos nylige utgivelse, Bholaa, er ikke bare en Ajay Devgn-regissert film, men et actionmesterverk. En perfekt blanding av dans og vold, filmen viser de mest raffinerte actionscenene Bollywood noensinne har sett. Har du ikke sett den allerede? Her er hva du kan forvente. Hvem er Choudhries i sentrum av Rolls Royce-saken? Våpenavtaler, bestikkelser og korrupsjon var ABC for Choudhrie-familien som nå er involvert i en sak som involverer det britiske selskapet Rolls Royce. Men hvem er disse Choudhries og hvordan kom de til million-dollar-merket Rolls Royce? Les vår eksklusive historie for å finne ut.