Delhi Confidential: de speciale band van een minister van de Unie met een UP-dorp

0
42

Vakbondsminister Sanjeev Balyan heeft een speciale band met het Shoron-dorp in Muzaffarnagar in Uttar Pradesh – donderdag werd daar een khap panchayat gehouden om het voortdurende protest van de worstelaars te bespreken. Het dorp is beroemd om zijn ‘sarv khap panchayat’ gebouw, waar vroeger Khap-bijeenkomsten plaatsvonden. Het gebouw, oud en in vervallen staat, trok de aandacht van de minister en hij zorgde voor financiering voor de renovatie ervan. Omdat er renovatiewerkzaamheden gaande waren, vond de khap-bijeenkomst van donderdag plaats in een meidencafé. universiteit in het dorp.

Lees ook

Delhi Confidential: klaar, stabiel

Delhi Confidential: De beste lezing van de luchtmacht is terug na een onderbreking van drie jaar

Delhi Vertrouwelijk: Senior BJP-leider Shahnawaz Hussain heeft een klacht…

Delhi vertrouwelijk: minister Naqvi houdt toezicht op werk voor Rampur's Amrit Sar…

Op een hoogtepunt

Na voorzitter te zijn geweest van de afdeling Centrale Openbare Werken tijdens zijn meest spraakmakende project in de recente geschiedenis — inhuldiging van het nieuwe parlementsgebouw op 28 mei — CPWD-directeur-generaal Shailendra Sharma ging op 31 mei met pensioen, na 38 jaar op de afdeling. In de tussentijd heeft de regering CPWD Special D-G (Architecture) Rajesh Kumar Kaushal aangesteld als D-G tegen bijbetaling voor drie maanden, of totdat de post regelmatig is vervuld. Donderdag nam de CPWD afscheid van de vertrekkende D-G en feliciteerde de nieuwe chef. Naast het nieuwe parlementsgebouw bouwt de CPWD momenteel drie nieuwe gemeenschappelijke centrale secretariaatsgebouwen, het kabinet van de premier en de enclave van de vice-president als onderdeel van de herontwikkeling van Central Vista.

© The Indian Express (P) Ltd