Delhi Confidensial: En unionsministers spesielle bånd til en UP-landsby

0
49

Forbundsminister Sanjeev Balyan deler et spesielt bånd med landsbyen Shoron i Muzaffarnagar i Uttar Pradesh – en khap panchayat ble holdt der på torsdag for å diskutere den pågående bryterprotesten. Landsbyen er kjent for sin ‘sarv khap panchayat’ bygning, der khap-møter pleide å finne sted. Gammelt og i en nedslitt tilstand, fanget strukturen ministerens oppmerksomhet, og han sørget for finansiering for renoveringen. Med oppussingsarbeid på gang fant torsdags khap-møte sted på et jenter’ høyskole i landsbyen.

Les også

Delhi Confidential: Klar, stødig

Delhi Confidensial: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Confidensial: Senior BJP-leder Shahnawaz Hussain har en klage på…

Delhi Confidential: Minister Naqvi fører tilsyn med arbeidet for Rampurs Amrit Sar…

På en høy notis

Etter å ha presidert over Central Public Works Department under dens mest høyprofilerte prosjekt i nyere historie – innvielse av den nye parlamentsbygningen 28. mai – CPWD-generaldirektør Shailendra Sharma trakk seg 31. mai, etter 38 år i avdelingen. I mellomtiden har regjeringen utnevnt CPWD Special D-G (Arkitektur) Rajesh Kumar Kaushal som D-G mot tilleggsavgift i tre måneder, eller til stillingen er besatt med jevne mellomrom. Torsdag tok CPWD et farvel for den avtroppende D-G og lyktes med den nye sjefen. I tillegg til den nye parlamentsbygningen, bygger CPWD for tiden tre nye felles sentralsekretariatbygninger, statsministerens kontor og visepresidentens enklave som en del av ombyggingen av Central Vista.

© The Indian Express (P) Ltd