De elektrische bus van VW gaat naar de VS met zitplaatsen op drie rijen

0
57
VW

Als je het groovy tijdperk van de jaren 1960 en 1970 in Amerika mist, is Volkswagen hier om de dag te redden. Dat komt omdat VW de VW ID heeft onthuld. Buzz bevestigde vorig jaar en deze week dat zijn stijlvolle nieuwe elektrische bus officieel op weg is naar de Amerikaanse markt in 2024.

Ja, de populaire Volkswagen Microbus is terug, beter dan ooit, en volledig elektrisch. Wat nog belangrijker is, is dat de geëlektrificeerde bestelwagen een langere wielbasis krijgt, een grotere batterij en drie rijen zitplaatsen aan de zijkant.

Volledige weergave in-/uitschakelen Volledig scherm afsluitenBekijk in volledig scherm #1 van 3Vorige dia
VolkswagenVolgende dia Vorige dia
VolkswagenVolgende dia Vorige dia
VolkswagenNext Slide

Omdat Volkswagen iets groter en langer is dan de Europese variant, heeft Volkswagen ook de batterij vergroot en een aantal aandrijflijnen vernieuwd. Voor degenen die het niet weten, de Euro Buzz heeft een batterij van 81 kWh en is een degelijke kleine machine. We krijgen wat meer sap hier in de Verenigde Staten.

Volgens het persbericht van VW, de Noord-Amerikaanse ID. Buzz heeft een grotere batterij van 91 kWh, stoelen met drie rijen en een krachtige nieuwe dubbele achtermotorconfiguratie, goed voor 282 pk en 406 lb-ft koppel. Het bedrijf verbeterde het koelsysteem, had meer ruimte voor een grotere batterijcel en er is zelfs een optioneel AWD-model voor degenen die van plan zijn het strand of de bergen op te gaan.

GERELATEERDHoeveel kost het om een ​​elektrische auto op te laden?

De tweekleurige kleur is een terugkeer naar het origineel en VW vertelt ons de nieuwe ID. Buzz is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Energetic Orange, Pomelo Yellow, Mahi Green, Cabana Blue, Metro Silver en Indium Grey.

Andere specificaties zijn onder meer dubbele elektrisch verschuifbare achterdeuren, een moderne kijk op verschuifbare zijruiten , een elektrisch bedienbare achterklep en een schuifdak dat iets meer dan 1,5 meter lang is en zich bijna over de hele lengte van het voertuig uitstrekt. U vindt er ook verwarmde lederen stoelen, een 13-inch infotainmentscherm en een 5,3-inch digitaal instrumentenpaneel en cockpit voor chauffeurs, om er maar een paar te noemen.

De Volkswagen ID. De elektrische bus Buzz zal beschikken over de nieuwste EV-technologie en geavanceerde rijhulpfuncties wanneer hij ergens in 2024 arriveert.