De beste Xbox Series X-headsets van 2023

0
63
Hannah Stryker/How-To Geek

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een Xbox-headset in 2023
Beste Xbox-headset in het algemeen: draadloze Xbox-headset
Beste goedkope Xbox-headset: SteelSeries Arctis 3 bedrade headset
Beste draadloze Xbox Headset: SteelSeries Arctis 9X
Beste Xbox-headset voor kinderen: HyperX CloudX Stinger
Beste Xbox-headset met ruisonderdrukking: Turtle Beach Stealth Pro

Update, 27-05-2023 : We hebben onze aanbevelingen herzien en onze keuze voor de beste ruisonderdrukkende headset geüpdatet naar de Turtle Beach Stealth Pro.

Waar je op moet letten bij een headset uit de Xbox-serie in 2023

Xbox Series X-headsets zijn er in verschillende vormen, maten en prijskaartjes. Een van de eerste dingen die u wilt bepalen, is of u een bedrade of draadloze headset wilt. Als je een lager budget hebt, moet je het bij bekabelde verbindingen houden. Deze zijn goedkoper en goedkope draadloze headsets hebben meestal niet de juiste specificaties om goed te werken. Iedereen met een budget van meer dan $100 zal moeten beslissen of het gemak van geen snoeren de meerprijs waard is.

GERELATEERDZijn bedrade of draadloze headsets beter voor gamen?

Eén ding om op te letten is de grootte van de driver. Dit zijn de componenten in je headset die geluid creëren, en fabrikanten houden ervan om hun stuurprogramma's groter te maken. Grotere drivers staan ​​echter niet gelijk aan beter geluid. Grotere drivers kunnen hardere geluiden creëren, maar dat garandeert niet dat ze goed zullen klinken.

Hierdoor is het moeilijk om de geluidskwaliteit te bepalen zonder ze op je oren te ploffen of door deskundige beoordelingen te bladeren. Als je twijfelt, blijf dan bij bekende en gerenommeerde merken (Bose, Microsoft, Sony, SteelSeries, HyperX en andere) om er zeker van te zijn dat je iets krijgt dat je in-game explosies laat knallen.

Naast geluidskwaliteit is comfort de belangrijkste factor in een kwaliteitsheadset. Zoek naar producten met een lichtgewicht ontwerp, grote oorschelpen en hoogwaardige materialen zoals traagschuim. Deze lenen zich goed voor langdurige gamesessies. Dit verschilt van persoon tot persoon (en van oor tot oor), maar alle onderstaande producten zouden meer dan voldoende moeten zijn voor de gemiddelde gamer.

Met dat gezegd zijnde, hier zijn vijf van de beste Xbox-series X/S-headsets vandaag beschikbaar.

GERELATEERD: Waar moet je op letten bij een gaming-headset

Beste Xbox-headset in het algemeen: Xbox draadloze headset

Microsoft

Pro's

 • ✓ Redelijke prijs
 • ✓ Dolby Atmos-ondersteuning
 • ✓ Innovatief roterend oorschelpontwerp

Nadelen

 • ✗ Geen 3,5 mm ingang

De first-party headset van Microsoft biedt veel waar voor zijn prijs. De belangrijkste attractie is ondersteuning voor geluidstechnologieën zoals Dolby Atmos, DTS Headphone:X en Windows Sonic, wat betekent dat je een verrassend goede geluidskwaliteit krijgt voor zowat elke game in je bibliotheek.

< p>Geweldig geluid is slechts het eerste deel van het verhaal, aangezien de Xbox draadloze headset boordevol andere functies zit. Auto-mute, stemisolatie, draaibare oorschelpknoppen voor volumeregeling en tot 15 uur batterijduur na één keer opladen zijn enkele van de hoogtepunten.

Er is ook de mogelijkheid om verbinding te maken met Xbox-consoles of pc via Bluetooth of USB-C. Gooi er een opvallend zwart ontwerp met groene accenten bij en het is gemakkelijk te begrijpen waarom de headset zo populair is.

Het enige nadeel van de Xbox Wireless Headset is ongetwijfeld het ontbreken van 3,5 mm-ondersteuning. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat hij altijd opgeladen is. Anders moet je zoeken naar een lange USB-C-kabel om deze met je console te gebruiken. Het is een kleine klacht (en het is gemakkelijk te verhelpen door simpelweg uw headset opgeladen te houden wanneer u deze niet gebruikt), maar er zijn zeker enkele kopers die zullen worden afgewezen door het ontbreken van de alomtegenwoordige 3,5 mm-poort.

Ondanks die tekortkoming blijft de Xbox Wireless Headset een makkelijke aanbeveling. Stijlvol, krachtig en betaalbaar, er zijn maar weinig producten die kunnen concurreren met de indrukwekkende headset van Microsoft.

Beste algehele Xbox-headset

Xbox draadloze headset

Microsoft sloot geen compromissen met de Xbox Wireless Headset, die een verscheidenheid aan premiumfuncties biedt voor een budgetprijs.

Microsoft

Beste budget Xbox-headset: SteelSeries Arctis 3 bedrade headset

SteelSeries

Pro's

 • ✓ Minder dan $ 100
 • ✓ Universele 3,5 mm ingang
 • ✓ Verrassende bouwkwaliteit

Nadelen

 • ✗ Audio is niet zo helder als andere vermeldingen op deze lijst.

Van toetsenborden en muizen tot controllers en headsets, SteelSeries staat bekend om het produceren van betrouwbare pc-apparatuur met een breed scala aan prijskaartjes. De Arctis 3 is een van de meest betaalbare headsets in zijn catalogus, maar profiteert van SteelSeries’ expertise en biedt tal van premiumfuncties.

Zo maakt de Arctis 3 gebruik van de Arctis ClearCast bidirectionele microfoon, die dezelfde technologie biedt als de ultra-premium Arctis 9X. U vindt er ook hoogwaardige oorschelpen en een zachte hoofdband die zich naar de vorm van uw hoofd vormt voor een comfortabele pasvorm.

De Arctis 3 maakt volledig gebruik van SteelSeries-expertise als het gaat om ontwerp en ergonomie, maar de S1-luidsprekerdrivers laten te wensen over. Ze zijn goed genoeg voor het bereik van minder dan $ 100, maar iedereen met een bepaald oor voor geluid zou misschien willen springen voor iets met betere stuurprogramma's.

Wat betreft connectiviteit, met de universele 3,5 mm-aansluiting kun je de Arctis 3 gebruiken met vrijwel elke console (samen met pc en ondersteunde smartphones), waardoor het een geweldige optie is als je iets nodig hebt voor algemeen gebruik dat niet kapot gaat de bank. Hij is ook vrij vaak in de uitverkoop – en als je de headset met korting kunt bemachtigen, is er bijna geen reden om hem te laten liggen.

Beste budget-Xbox-headset

SteelSeries Arctis 3 bedrade headset

De audio is misschien niet zo helder als andere, maar een eersteklas ontwerp en universele 3,5 mm-aansluiting maken de Arctis 3 een geweldige optie voor shoppers met een beperkt budget.

Amazon

Beste draadloze Xbox-headset: SteelSeries Arctis 9X

SteelSeries

Pro's

 • ✓ Lange batterijduur van 20 uur
 • ✓ Eersteklas stuurprogramma's en geluidskwaliteit
 • ✓ Indrukwekkende ruisonderdrukkingsvaardigheden

Nadelen

 • ✗ Duur

De SteelSeries Arctis 9X is een ongelooflijke headset. Het was zelfs in de strijd om de beste Xbox-headset in het algemeen. De enige reden waarom het werd tegengehouden? Het prijskaartje klokt binnen op portemonnee-verlichtende $ 200.

Als je voorbij het prijskaartje kunt kijken, geeft de Arctis 9X je alles wat je zou willen in een draadloze headset. Het maakt verbinding met uw console zonder dat u een dongle nodig heeft. U kunt tegelijkertijd verbinding maken met Xbox en uw smartphone. De batterij werkt 20 uur voordat hij moet worden opgeladen. De lijst met gemaksfuncties is verbluffend, waardoor de 9X de investering waard is.

Net als de meer betaalbare Arctis 3, is de Arctis 9X gebouwd met eersteklas materialen voor een ergonomische pasvorm. De comfortabele hoofdband en lichtgewicht oorschelpen maken het gemakkelijk om urenlang door te gaan zonder enig ongemak, en een intrekbare microfoon betekent dat je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt.

U profiteert ook van de voordelen van 40 mm-drivers die bijna de beste in hun klasse zijn, in staat om bonzende explosies en de subtiele voetstappen van je concurrentie uit te pompen.

Beste draadloze Xbox-headset

SteelSeries Arctis 9X

Eersteklas stuurprogramma's, geweldige ruisonderdrukking en een verbluffende batterijduur van 20 uur maken de Arctis 9X tot een van de beste draadloze headsets op de markt.

Amazon

$ 123,49
$ 193,50 Bespaar 36%

Beste Xbox-headset voor kinderen: HyperX CloudX Stinger

HyperX

Pro's

 • 's 10003; Oorschelpen van traagschuim voor een comfortabele pasvorm
 • ✓ Geprijsd onder $50
 • ✓ Eenvoudige volumeregeling

Nadelen

 • ✗ Omvangrijk ontwerp
 • ✗ Bekabelde verbinding

Als je een headset voor kinderen kiest, wil je iets betaalbaars en duurzaams dat niet beknibbelt op prestaties. De HyperX CloudX Stinger vinkt al die vakjes aan en nog wat.

Ouders zullen dol zijn op het prijskaartje van $ 50, hoewel je het vaak te koop kunt vinden bij Amazon of andere online winkels. Dat betekent dat als er tijdens het gebruik iets met de headset gebeurt, deze gemakkelijk en goedkoop te vervangen is.

Kinderen zullen ondertussen dol zijn op de prestaties van de CloudX Stinger. Ze komen niet in de buurt van het bieden van een geluidskwaliteit die zo levendig is als die van andere op deze lijst, maar de 50 mm-drivers kunnen luide explosies en behoorlijk heldere dialogen produceren voor de prijs. HyperX heeft ook een aantal coole functies die typisch zijn voor duurdere headsets, zoals roterende oorschelpen en een draaibare microfoon om te dempen.

Ingebouwde volumeregelaars en een verstelbare hoofdband maken het gemakkelijk voor kinderen om de prestaties aan te passen of een comfortabele pasvorm te krijgen, en gigantische oorschelpen dompelen de drager onder in de actie op het scherm.

De headset is een beetje omvangrijk en niet 8217; ziet er niet zo aantrekkelijk uit als andere, en de bekabelde verbinding raakt waarschijnlijk in de knoop, maar de CloudX Stinger blijft een geweldige keuze voor kinderen – en misschien zelfs hun gamer-ouder.

Beste Xbox-headset voor kinderen < img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

HyperX CloudX Stinger

De betaalbare CloudX Stringer is gebruiksvriendelijk en vriendelijk voor de portemonnee. Hij biedt een comfortabele pasvorm en coole technologie voor kinderen om mee te spelen.

Amazon

$ 49,82
 

Beste Xbox-headset met ruisonderdrukking : Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beach

Pro's

 • ✓ Hoofdtelefoon en microfoon met actieve ruisonderdrukking
 • ✓ Twee verwisselbare accu's met een gebruiksduur van 12 uur
 • ✓ Nanoclear-drivers van 50 mm voor een betere basweergave
 • ✓ Grote oorkussens van traagschuim

Nadelen

 • ✗ Premium prijs kan voor sommigen te hoog zijn

Turtle Beach is een merk dat de meeste consolegamers wel zullen kennen. Maar hoewel veel gebruikers zweren bij hun headsets, staan ​​ze niet bekend om hun ruisonderdrukkende eigenschappen. De Turtle Beach Stealth Pro-headset zou die perceptie gemakkelijk kunnen veranderen als je voorbij het premium prijskaartje kijkt.

De headset bevat zowel passieve als actieve ruisonderdrukkingsfuncties. De actieve ruisonderdrukking gebruikt vier interne microfoons om maar liefst 25 dB aan opdringerige geluiden te verwerken en te blokkeren, wat indrukwekkend is voor een gamingheadset. De passieve onderdrukking komt van de grote oorkussens van traagschuim, ontworpen om comfortabel over de oren te passen.

De draadloze Stealth Pro-headset heeft een bij elkaar passend paar Nanoclear-drivers van 50 mm. Vergeleken met de 40 mm-drivers die vaker in headsets worden aangetroffen, zorgt het extra oppervlak voor een betere basweergave en minder kans op vervorming.

Ruisonderdrukking gaat door in de verwijderbare boommicrofoon, die volgens Turtle Beach kan blokkeren tot 97% van de achtergrondgeluiden. Het ANC en het audioprofiel kunnen worden aangepast met behulp van de Audio Hub-software, waarbij bewerkte instellingen op de headset worden opgeslagen, zodat ze kunnen worden overgedragen naar elk van de vele apparaten waarmee de headset compatibel is.

De vloek van veel draadloze headsets, vooral die met een energieverslindende ANC, is de levensduur van de batterij. Om dit tegen te gaan, is Turtle Beach de verwisselbare batterijroute ingeslagen, zoals te zien is in de SteelSeries Arctis Nova Pro. Voor meer dan $ 300 zou het leuk geweest zijn om meer dan 12 uur per accu te krijgen, maar het zou nog steeds genoeg moeten zijn voor zelfs een marathon gamesessie.

Beste Xbox-headset met ruisonderdrukking

Turtle Beach Stealth Pro ANC-headset

Een hoogwaardige, met staal versterkte headset met uitstekende ruisonderdrukkingsfuncties. De Turtle Beach Stealth Pro is een geweldige keuze om ervoor te zorgen dat je ondergedompeld blijft in je favoriete games.

Amazon

$ 329,99
 

The Best Gaming Headsets of 2023 Best Gaming Headset Overall HyperX Cloud Alpha S Buy at Amazon Best Budget Gaming Headset HyperX Cloud Stinger Buy at Amazon Beste draadloze gaming-headset SteelSeries Arctis Nova Pro-headset Koop bij Amazon Beste gaming-headset voor pc Razer BlackShark V2 Koop bij Amazon Beste gaming-headset voor PS5 Sony Pulse 3D draadloze headset Koop bij Amazon Beste gamingheadset voor Xbox Series X|S Xbox draadloze headset voor Xbox Series X|S Koop bij Amazon LEES VOLGENDE

 • › De beste Xbox Series X- en Series S-accessoires van 2023
 • › Een koptelefoon toevoegen aan uw tv
 • › De beste gamingheadsets van 2023
 • › 10 Kodi-functies die u zou moeten gebruiken
 • › Hoe u uw CMOS-batterij kunt testen en vervangen
 • › 6 manieren waarop onze technologie beter is dan die van Star Trek’s
 • › Update iTunes nu op Windows om een ​​beveiligingsfout te verhelpen
 • › Wat is er gebeurd met tweebeeld-tv's?