De bästa spelmikrofonerna 2023

0
69
Hannah Stryker/How-To Geek

Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i en spelmikrofon 2023
Bästa spelmikrofon totalt sett: Blue Yeti X
Bästa budgetspelmikrofon under $100: Razer Seiren X
Bästa billiga spelmikrofon under $40: FIFINE metallkondensatormikrofon
Bästa spelmikrofon för streaming: Shure MV7 Podcast-mikrofon
Bästa spelheadset: HyperX Cloud Alpha S

Uppdatering, 2023-05-27: Vi har granskat våra rekommendationer och är övertygade om att dessa fortfarande är de bästa spelmikrofonerna du kan köpa.

Vad du ska leta efter i en spelmikrofon 2023

Medan spelheadset är det vanligaste alternativet för att fånga ljud medan du spelar, blir dedikerade mikrofoner snabbt ett populärt alternativ. Dessa fristående produkter är vanligtvis mycket kraftfullare än de små mikrofonerna som är inbyggda i headset, så att du kan skicka kristallklara kommandon till dina lagkamrater. De är också väldigt populära inom streamingvärlden, vilket ger sändningar en förstklassig känsla av produktion och förbättrar tittarens övergripande upplevelse.

Det finns några saker att tänka på innan du börjar första mikrofonen du stöter på på Amazon. Den första frågan du måste ställa dig är hur mycket ljudmixning du vill hantera. Ljudmixning låter dig justera volymen och tonen för ditt innehåll, och det är en avgörande funktion för de flesta livestreamare och poddsändare.

Om du bara planerar att använda din mikrofon när du spelar och inte är intresserad av streaming behöver du förmodligen inte den här funktionen. I så fall kan du välja en vanlig USB-anslutning. Men om du vill ha möjligheten måste du leta efter något som använder XLR-ingångar och är kompatibelt med din nuvarande konfiguration.

Streamers kommer också att vilja överväga sin mikrofons övergripande design och justerbarhet. Du behöver inte bara känna dig bekväm när du använder din mikrofon, utan du vill också att den ska se bra ut på kameran. Detta kan betyda att de väljer något lite dyrare med en avancerad finish.

Spelare som helt enkelt använder sin mikrofon för online multiplayer har det lätt—välja något överkomligt med en enkel USB-anslutning, och du— 8217;är redan före vad de flesta vanliga headset kan uppnå. Men streamers måste vara lite mer försiktiga med vad de väljer och se till att det passar ihop med den estetik de vill odla och kommer att fungera med all befintlig hårdvara och mjukvara.

Bästa spelmikrofon totalt: Blue Yeti X

Logitech

Proffs

 • ✓ Imponerande ljudtydlighet
 • ✓ Rimligt pris
 • ✓ LED-mätning i realtid

Nackdelar

 • ✗ USB-anslutning är inte idealisk för avancerad ljudmixning

Få spelmikrofoner erbjuder en bättre blandning av prissättning och prestanda än Blue Yeti X. Den största nackdelen med enheten är dess USB-anslutning—som ger en enkel installation, men som inte ger dig samma djupa ljudmixning upplevelse du skulle få från en XLR-ingång.

Bristen på att blanda kotletter kommer inte att vara ett problem om du bara använder den för spel. Även avslappnade streamers kommer att passa bra med vad Yeti X erbjuder: kristallklart ljud, en elegant design och LED-mätning i realtid för att säkerställa att ditt ljud kommer igenom precis som det är tänkt. Den stöds också fullt ut av Skype och Zoom, så den kan använda dubbel funktion som arbets- och lekmikrofon.

Premiumljudkvalitet är inte allt du får med Yeti X, eftersom dess array med fyra kapslar är insvept i en avancerad design som har en smart multifunktionsratt för enkla justeringar, ett inbyggt stativ som låter dig anpassa placeringen och en diskret svart lackering som låter den smälta in i alla streaminginställningar.

Bästa spelmikrofon totalt sett

Blue Yeti X

☆☆☆☆☆ Länkikon Läs recension Geeks fullständiga recension

Blue Yeti X är lätt att installera, erbjuder otrolig prestanda och gör det utan att behöva bära ett rejält pris tag.

Amazon

139,99 USD
169,99 USD Spara 18 %

Bästa köp

Bästa budgetspelmikrofon under 100 $: Razer Seiren X

Razer

Proffs

 • ✓ Enkel installation
 • ✓ Strömlinjeformad design
 • ✓ Tiltbart stativ

Nackdelar

 • ✗ Får upp lite omgivningsljud

Razer är känt för sin förstklassiga spelutrustning, och Razer Seiren X är inget undantag. Mikrofonen är förvånansvärt robust för prisklassen under 100 USD, med förmågan att dämpa vibrationer, ett inbyggt lutningsställ och en liten formfaktor som passar även på de mest röriga skrivbord.

Om du planerar att streama med Seiren X, eller om du inte är såld på den svarta designen, hittar du mikrofonen i Mercury White och Quartz Pink. Alla tre har ett superkardioid pickup-mönster för att eliminera omgivande brus, en kondensatormikrofon och noll latensövervakning för att minska ekon. Dess USB-anslutning möjliggör enkel installation och kompatibilitet mellan olika enheter.

Även om super-kardioid pickupen gör ett bra jobb med att minska omgivande ljud från att läcka in i din stream, är den inte perfekt. Vissa användare rapporterar att deras tangenttryckningar plockas upp av mikrofonen, även om din körsträcka kan variera beroende på din specifika inställning och tangentbordstyp.

Men för en produkt som är tillgänglig för mindre än 100 $ är det en liten smäll på en annars imponerande prestanda.

Bästa budgetspelmikrofon under 100 $

Razer Seiren X

Trots sin lågprislapp erbjuder Razer Seiren X robust prestanda (och en snygg design) som kommer att förbättra alla spelsessioner eller livestreamar.

Amazon

62,95 USD
99,99 USD Spara 37 %

Razer

Bästa billiga spelmikrofonen under 40 USD: FIFINE metallkondensatormikrofon

FIFINE

Proffs

 • ✓ Smutsbilligt
 • ✓ Enkel USB-installation
 • ✓ Justerbart stativ

Nackdelar

 • ✗ Inte kompatibel med Xbox
 • ✗ Underväldigande prestanda jämfört med andra på den här listan

Att hitta en bra mikrofon under 30 USD är inte lätt, men FIFINE Metal Condenser gör ett användbart jobb med att förbättra ditt ljud utan att tappa pengarna. Den ser också ganska skarp ut med tanke på prislappen och ser förvånansvärt bra ut under livestreams.

FIFINE är byggd med en USB-anslutning, även om Xbox-konsoler inte stöder det. Dess prestanda är också i linje med vad du kan förvänta dig av en mikrofon på 30 USD, med cardioid pick istället för super cardioid—vilket innebär att du får omgivande ljud i dina sändningar.

Om du kan se bortom dessa nackdelar finns det mycket att älska med FIFINE. Ett inbyggt stativ gör det enkelt att göra små justeringar av dess positionering, USB-anslutningen gör installationen enkel, en volymratt låter dig snabbt ändra dess inställningar, och det kommer att fungera bra med appar som Discord och Twitch.

Det kan vara bäst att spara ihop och skaffa något mer framtidssäkert om du inte letar efter något omedelbart, men FIFINE är perfekt för spelare som arbetar med en mindre budget.

Bästa billiga spelmikrofonen Under $30 < img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

FIFINE metallkondensatormikrofon

Den saknar mycket klockor och visselpipor finns på fler premiummikrofoner, men den här prisvärda gadgeten är ett stort steg upp jämfört med de flesta headset.

Amazon

29,99 USD
34,99 USD Spara 14 %

Bästa spelmikrofon för streaming: Shure MV7 Podcast-mikrofon

Shure

Proffs

 • ✓ USB- och XLR-anslutning
 • ✓ Lättåtkomliga kontroller på pekskärmen
 • ✓ Premiumljudstydlighet

Nackdelar

 • ✗ Dyrt

Aspirerande streamers behöver en kraftfull mikrofon som låter dem vrida mikrofonens prestanda till deras krav. Shure MV7 Podcast-mikrofonen är mer än klar för uppgiften och erbjuder både USB- och XLR-anslutningar som låter dig antingen komma igång på några sekunder för spel eller dyka djupt in i veckorna för en lång streaming-session.

En av de coolaste funktionerna hos Shure MV7 är dess pekskärmskontroller. Dessa låter dig manipulera förstärkning, övervakningsvolym, hörlursmix och mikrofonavstängning utan att behöva gå igenom menyer på skärmen. De framhäver också mikrofonens premiumutseende, som helt är byggd av metall för ökad hållbarhet.

För att hjälpa dig att få ut det mesta av dina sessioner, vill du använda programmet ShurePlus MOTIV. Detta låter dig justera en mängd olika variabler relaterade till din ljudkvalitet och låter dig till och med använda filter. Programvaran, i kombination med mikrofonens imponerande upptagning och klarhet, gör det enkelt att låta som ett proffs även om du streamar från ett bullrigt hem.

Den största nackdelen med  Shure MV7 är dess pris, som klockar in på $250. Du måste också köpa ett stativ, eftersom inget ingår i ditt köp. Men om du behöver något kraftfullt för streaming är MV7 värt en närmare titt.

Bästa spelmikrofon för streaming

Shure MV7 Podcast-mikrofon

Om du behöver något exklusivt för streaming eller med både USB- och XLR-ingång är Shure MV7 värd att titta närmare på.

Amazon

249,00 USD
311,00 USD Spara 20 %

Bästa köp

Bästa spelheadset: HyperX Cloud Alpha S

HyperX

Proffs

 • ✓ Bekväm design
 • ✓ Flerplattformskompatibilitet
 • ✓ Förvånansvärt prisvärt

Nackdelar

 • ✗ Trådbunden anslutning
 • ✗ Mikrofonen är inte lika kraftfull som fristående produkter

Även om HyperX Cloud Alpha S inte erbjuder samma kraftfulla ljudprestanda som en fristående mikrofon, är det ett förvånansvärt kapabelt headset som förenklar alla dina kommunikationsbehov. Den har inte bara en brusreducerande mikrofon, utan dess anpassade drivrutiner pumpar ut imponerande ljud för att ge liv åt varje explosion i spelet.

HyperX är ett alltmer populärt val för kringutrustning för spel, och få produkter i sitt sortiment är lika kompletta som Cloud Alpha S. Dess trådbundna anslutning kommer inte att falla alla i smaken, men den möjliggör universell kompatibilitet med dagens mest populära konsoler (och PC) ) och gör det enkelt att komma igång på några sekunder.

Överdimensionerade öronkuddar, HyperX 7.1 Surround Sound, reglage för basjustering och en ljudkontrollmixer kompletterar utbudet. Du kommer också att bjudas på en flexibel och avtagbar mikrofon som gör det enkelt att kommunicera med ditt team—även om den inte är lika premium som en fristående mikrofon. Men med tanke på att du kan få allt detta för cirka 100 USD är Cloud Alpha S ett bra alternativ till andra produkter på den här listan.

Bästa spelheadsetet

HyperX Cloud Alpha S

Med en fantastisk mikrofon och imponerande drivrutiner, HyperX Cloud Alpha S är ett mångsidigt spelheadset som har en rimlig prislapp.

Amazon

97,90 USD
129,99 USD Spara 25 %

Bästa köp

The Best Gaming Headsets of 2023 Best Gaming Headset Overall HyperX Cloud Alpha S Buy at Amazon Best Budget Gaming Headset HyperX Cloud Stinger Buy at Amazon Bästa trådlösa spelheadset SteelSeries Arctis Nova Pro Headset Köp på Amazon Bästa spelheadset för PC Razer BlackShark V2 Köp på Amazon Bästa spelheadset för PS5 Sony Pulse 3D trådlöst headset Köp på Amazon Bästa spelheadsetet för Xbox Series X|S Trådlöst Xbox-headset för Xbox Series X|S Köp på Amazon LÄS NÄSTA

 • › De bästa webbkamerorna 2023
 • › Hur man spelar in ljud på en Android-telefon
 • › Cyber ​​Monday-erbjudanden 2022
 • › Varför töms min Mac-batteri så snabbt? 10 korrigeringar
 • › Så här stämmer du din gitarr med Google Tuner
 • › 4 sätt att lägga till fler USB-portar till din dator
 • › Fix: Mikrofonen fungerar inte i Windows 10
 • › Vad hände med tv-apparater med två bilder?