Home Svenska Amazon Prime kan erbjuda billiga eller gratis mobilabonnemang

Amazon Prime kan erbjuda billiga eller gratis mobilabonnemang

0
Corbin Davenport/Recensionsnörd

Amazon Prime är ganska dyrt nuförtiden, men det kommer med en mängd fördelar utöver snabb leverans. Men om de senaste rapporterna från Bloomberg är korrekta kan det snart erbjuda prenumeranter en gratis eller kraftigt rabatterad mobiltelefonplan.

Nya rapporter hävdar att Amazon enligt uppgift för samtal med flera mobiltelefonoperatörer för att erbjuda abonnenter mobiltjänster. Om så är fallet skulle det vara ytterligare en förmån att lägga till i listan för dem som åtnjuter ett Prime-medlemskap.

RELATERATAmazon Prime är inte affären som du tror att den är

Källor hävdar att Amazon letar efter ett sätt att erbjuda mycket rabatterade telefonabonnemang, som kostar cirka 10 USD i månaden för alla dina samtal, sms och data. Ännu viktigare, det kan till och med bli helt gratis, vilket sannolikt skulle få många användare att överföra mobilnummer och byta till Prime.

Vi har hört att Amazon förhandlar om potentiella alternativ med AT&amp. ;T, Verizon, T-Mobile, Dish och andra, men i ett uttalande till TechCrunch förnekade Amazon sådana påståenden. Dessutom har de flesta operatörer också direkt nekat till sådana förhandlingar.

I februari förra året ökade Amazon sitt årliga Prime-abonnemang från $119 till $139 per år, vilket är relativt dyrt, utan att tillföra mycket mervärde. Företaget som integrerar prisvärda mobiltelefonabonnemang kan vara ett bra sätt att få fler kunder att fortsätta prenumerera eller komma tillbaka, särskilt efter dessa prishöjningar.

Slutligen säger rapporten att samtal har pågått i flera månader, men det betyder inte att det kommer att hända när som helst snart, om någonsin. Vem vet, kanske kommer det så småningom att knytas till Project Kuiper, Amazons satellittjänst för hemnätverk. Oavsett vilket, vi får vänta och se.

via TechCrunch