Amazon Prime biedt mogelijk goedkope of gratis mobiele abonnementen

0
43
Corbin Davenport/Review Geek

Amazon Prime is tegenwoordig behoorlijk duur, maar het biedt een hele reeks voordelen bovenop snelle verzending. Als de laatste rapporten van Bloomberg echter juist zijn, zou het abonnees binnenkort een gratis of sterk afgeprijsd gsm-abonnement kunnen aanbieden.

Nieuwe rapporten beweren dat Amazon naar verluidt in gesprek is met verschillende mobiele telefoonaanbieders om abonnees mobiele diensten aan te bieden. Als dat zo is, zou het nog een voordeel zijn om aan de lijst toe te voegen voor degenen die een Prime-lidmaatschap hebben.

GERELATEERDAmazon Prime is niet de deal die je denkt dat het is

Bronnen beweren dat Amazon op zoek is naar een manier om sterk afgeprijsde telefoonabonnementen aan te bieden, die ongeveer $ 10 per maand kosten voor al je oproepen, sms'jes en data. Wat nog belangrijker is, het zou zelfs helemaal gratis kunnen worden, wat er waarschijnlijk toe zou leiden dat veel gebruikers mobiele nummers zouden overzetten en naar Prime zouden overstappen.

We horen dat Amazon onderhandelt over mogelijke opties met AT& ;T, Verizon, T-Mobile, Dish en anderen, maar in een verklaring aan TechCrunch ontkende Amazon dergelijke claims. Bovendien hebben de meeste providers dergelijke onderhandelingen ronduit afgewezen.

Afgelopen februari verhoogde Amazon zijn jaarlijkse Prime-abonnement van $ 119 naar $ 139 per jaar, wat relatief duur is, zonder veel toegevoegde waarde toe te voegen. Het bedrijf dat betaalbare gsm-abonnementen integreert, zou een geweldige manier kunnen zijn om meer klanten te overtuigen om geabonneerd te blijven of terug te komen, vooral na die prijsstijgingen.

Tot besluit zegt het rapport dat de gesprekken al enkele maanden aan de gang zijn, maar dat betekent niet dat het snel of nooit zal gebeuren. Wie weet, misschien sluit het uiteindelijk aan bij Project Kuiper, de satelliet-internetservice voor thuisgebruik van Amazon. Hoe dan ook, we zullen moeten afwachten.

via TechCrunch