Rengör utan att kompromissa och spara på Roborock S7 Max Ultra

0
62
Roborock

När det gäller att hålla ditt hem rent, anser Roborock att du inte borde behöva kompromissa med renligheten för ditt fullspäckade schema. Deras senaste robotdammsugare, S7 Max Ultra, kan hålla dina golv fläckfria samtidigt som du sparar tid och ansträngning, vilket gör den till den perfekta handsfreelösningen för ett renare hem.

För dem som inte kompromissar

Vi har alla varit där — du har haft en hektisk dag på kontoret eller kört barnen till aktiviteter efter skolan, bara för att komma hem och inse att ditt hus är en katastrof. Det kan vara svårt att hitta den tid och energi som krävs för att upprätthålla en städad miljö, men istället för att kompromissa med röran kan du låta Roborock S7 Max Ultra göra allt arbete åt dig. Denna innovativa robotmopp och dammsugare levererar det senaste inom smart golvrengöringsteknik. Med en rad bekväma och effektiva funktioner kan S7 Max Ultra enkelt programmeras för att tillgodose dina behov och hålla dina golv gnistrande utan krångel.

Roborock S7 Max Ultra

Kompromissa inte med röran. Automatisera din städning istället med S7 Max Ultra.

Läs mer

Roborock’s S7 Max Ultra kommer med ett helt nytt dockningssystem, RockDock Ultra, som ger en allt-i-ett underhållsfri upplevelse. Denna smarta docka tvättar och torkar både robotdammsugaren och själva dockan så att du inte behöver ta hand om dem manuellt eller hantera obehagliga lukter. RockDock Ultra kan också fylla på sin egen vattentank för att moppa upp till 3 230 kvadratfot och kan lagra smuts och skräp i upp till 7 veckor utan att behöva tömmas. Dockan kan till och med ladda S7 Max Ultra 30 % snabbare än tidigare modeller och kan ställas in för att ladda under lågtrafik för avsevärda energikostnadsbesparingar.

S7 Max Ultra levererar extrem rengöringskraft, tack vare sitt VibraRise-moppsystem och HyperForce 5 500 Pa sug. Den inbyggda VibraRise-moppen kombinerar sonisk skurning med konsekvent golvtryck för att ta bort smuts, spill och intorkade fläckar 30 % mer effektivt än traditionella robotmoppar. S7 Max Ultra’s HyperForce-sug gör enheten lika effektiv när det gäller att dammsuga upp smuts, damm och skräp från mattor och hårda golv. Den har en uppgraderad flytande borste som sömlöst kan fånga all röran i ditt hem, även i ojämn terräng. Oavsett om du vill välja mellan moppning och dammsugning eller utföra båda uppgifterna i en viss ordning, kan S7 Max Ultra enkelt göra allt med sin borste och mopp som lyfts automatiskt utan att behöva tas loss.

Med sin smarta Reactive Tech-teknologi för att undvika hinder kan S7 Max Ultra upptäcka hinder i sin väg i realtid och köra runt dem. Det betyder att istället för att flytta runt föremål före och efter rengöring, kan enheten anpassa sig till din miljö och rengöra dina golv utan extra ansträngning eller kompromisser från din sida. Den här funktionen är särskilt användbar för de med små barn, husdjur, trappor eller textilier på flera våningar där mängden hinder på ditt golv kan ändras från dag till timme.

Växla Full-Size View Avsluta HelskärmSe i helskärm #1 av 7Föregående bild
RoborockNästa bild Föregående bild
RoborockNästa bild Föregående bild
RoborockNästa bild Föregående bild
RoborockNästa bild Föregående bild
RoborockNästa bild Föregående bild
RoborockNästa Bild Föregående bild
RoborockNästa bild

Automatisk rengöring med en knapptryckning på appen

Den smarta appen Roborock gör det enklare än någonsin att styra din robotmopp och vakuumsystem med bara några få tryck, precis som att spela ett spel på din telefon. Med snabb 3D-kartläggning kan du programmera S7 Max Ultra för att lära dig detaljerna i ditt hem för enkel och effektiv rengöring. Du kan också programmera smarta förslag på no-go-zoner så att enheten inte ramlar nerför trappor eller fastnar under möbler. Med Roborock-appen har du fullständig kontroll över hur S7 Max Ultra rengör dina golv, från att välja golvriktning till att påbörja djuprengöring av mattor och andra intelligenta inställningar som tillgodoser dina behov.

Med Roborock-appen kan du i princip styra din S7 Max Ultra var som helst. Om du planerar en sista-minuten-träff efter jobbet kan du använda appen för att initiera anpassade städinställningar från kontoret. Du kan inte bara välja moppning, dammsugning eller båda, utan du kan också välja vilka rum enheten ska städa. Det är här appens förmåga att bygga en detaljerad karta över ditt hem kommer väl till pass. Appen “Matrix Mapping” funktionen använder telefonens kamera för att skanna golv, väggar och hörn i ditt hem för att skapa en en- eller flernivåkarta och säkerställa att din S7 Max Ultra städar precis där den behöver.

< p>Du kan ytterligare anpassa ditt hems karta genom att ge varje rum ett namn, till exempel “kök”, “hall” eller namn på familjens individuella sovrum. En golvtyp kan också läggas till varje rum, inklusive matta, kakel och vertikala eller horisontella golv, vilket gör att S7 Max Ultra kan rengöra mer effektivt. Med appen kan du redigera gränserna för varje rum genom att slå samman eller dela dem och skapa no-go-zoner som du helst vill undvika. Genom att lägga till möbler på ditt hems karta, såsom soffor, sängar, husdjursskålar, etc., kommer S7 Max Ultra också att vara bättre rustad för att undvika en kollision eller att fastna i trånga utrymmen.

Roborock-appen ger dig möjligheten att skapa anpassade städrutiner som passar ditt unika schema. Du kan till exempel ställa in en “efter måltider” städrutin som programmerar S7 Max Ultra att rengöra ditt kök och matsal med en knapptryckning. Du kan anpassa din upplevelse helt genom att ställa in flera städrutiner och scheman och styra robotdammsugaren för att rengöra vissa områden i ditt hem vid specifika tidpunkter. Det finns också en innovativ fjärrkontroll i Roborock-appen som du kan använda för att manuellt styra S7 Max Ultra. Du kan tala om för robotdammsugaren vart den ska gå i ditt hem med pin-n-go-funktionen och använda spot-clean-funktionen för att bara rengöra det specifika området.

Roborock-appen ger dig möjligheten att helt anpassa hur S7 Max Ultra rengör dina golv. Du kan välja en fullständig städning som täcker alla rum i ditt hem, välja bara vissa rum som du vill städas och skapa anpassade zoner på kartan för att ange städning till vissa områden i varje rum. Med möjligheten att anpassa städinställningarna kan du välja vilka rum som ska moppas, dammsugas eller båda. Varje rum i ditt hem kan rengöras enligt dina personliga inställningar och effektnivåpreferenser, med hänsyn till dina valda inställningar för sugkraft och skrubbintensitetsnivå.

När varje rum i ditt hem är städat enligt dina specifikationer kan du använda Roborock-appen för att manuellt styra dockan. S7 Max Ultra tvättar och torkar moppen automatiskt och tömmer soptunnan efter rengöring, men du kan ytterligare redigera dockningsinställningarna i appen, som att välja tvättläge, justera moppens tvättfrekvens och mer.

< figure style="width: 1200px" class="wp-caption alignnone">Roborock

Adjö Mess, Hej Automatisk städning

Innan du accepterar något mindre än ett enkelt rent hem, överväg att automatisera ditt golvstädningsschema med Roborock. Företaget erbjuder för närvarande ett tidsbegränsat erbjudande på S7 Max Ultra så att du kan njuta av det senaste inom rengöringsteknik för mycket mindre. Från 1 juni – 10:e 2023 kan du köpa en speciell kupongkod för endast $18,99 och lösa in den i kassan från den 11 juni – 30:e för betydande besparingar. Med den här exklusiva koden kommer du att kunna få Roborock S7 Max Ultra för $1 019,98 ($280 rabatt), vilket gör att du kan spara pengar, tid och ansträngning med ett enda köp. Ge inte chansen att få denna innovativa robotmopp och vakuumlösning för en bråkdel av priset och kompromissa aldrig med stökiga golv igen.

Roborock S7 Max Ultra

Kompromissa inte med röran. Automatisera din städning istället med S7 Max Ultra.

Läs mer

 

LÄS NÄSTA

    < li>› The Meta Quest 2 återgår till sitt ursprungliga pris
  • › Jam utomhus med denna bärbara Harman-högtalare, nu 199,99 $
  • › Meta Quest 3 kommer att få en 2x GPU-boost och en prishöjning
  • › Vilken webbläsare erbjuder det bästa integritetsskyddet?
  • › Ditt Gigabyte-moderkort kan ha ett säkerhetsfel
  • › MAME stöder nu ännu fler arkadspel