Reinig zonder compromissen en bespaar op de Roborock S7 Max Ultra

0
62
Roborock

Als het gaat om het schoonhouden van uw huis, vindt Roborock dat u dat niet hoeft te doen compromis netheid omwille van uw drukke agenda. Hun nieuwste robotstofzuiger, de S7 Max Ultra, houdt je vloeren vlekkeloos terwijl je tijd en moeite bespaart, waardoor het de ideale handsfree oplossing is voor een schoner huis.

Voor degenen die geen compromissen sluiten

We zijn er allemaal geweest — je hebt een drukke dag op kantoor gehad of de kinderen naar naschoolse activiteiten gebracht, alleen om thuis te komen en te beseffen dat je huis een ramp is. Het kan moeilijk zijn om de nodige tijd en energie te vinden om een ​​opgeruimde omgeving te behouden, maar in plaats van compromissen te sluiten met de rommel, kun je de Roborock S7 Max Ultra al het werk voor je laten doen. Deze innovatieve dweil- en stofzuigerrobot levert het nieuwste op het gebied van slimme vloerreinigingstechnologie. Met een reeks handige en efficiënte functies kan de S7 Max Ultra eenvoudig worden geprogrammeerd om aan uw behoeften te voldoen en uw vloeren probleemloos sprankelend te houden.

Roborock S7 Max Ultra

Sluit geen compromissen met de rommel. Automatiseer in plaats daarvan uw schoonmaak met de S7 Max Ultra.

Meer informatie

Roborock's S7 Max Ultra wordt geleverd met een gloednieuw dockingsysteem, de RockDock Ultra, dat een alles-in-één onderhoudsvrije ervaring biedt. Dit slimme dock wast en droogt zowel de robotstofzuiger als het dock zelf, zodat u ze niet handmatig hoeft te verzorgen of nare geurtjes hoeft op te lossen. De RockDock Ultra kan ook zijn eigen watertank bijvullen om tot 3.230 vierkante voet te dweilen en kan vuil en puin tot 7 weken opslaan zonder te hoeven worden geleegd. Het dock kan de S7 Max Ultra zelfs 30% sneller opladen dan eerdere modellen en kan worden ingesteld om tijdens daluren op te laden voor een aanzienlijke besparing op energiekosten.

De S7 Max Ultra levert extreme reinigingskracht, dankzij het VibraRise dweilsysteem en HyperForce 5.500 Pa zuigkracht. De ingebouwde VibraRise-dweil combineert sonisch schrobben met een consistente vloerdruk om rommel, gemorste vloeistoffen en opgedroogde vlekken 30% effectiever te verwijderen dan traditionele robotdweilen. De HyperForce-zuigkracht van de S7 Max Ultra zorgt ervoor dat het apparaat net zo efficiënt is in het opzuigen van vuil, stof en vuil van tapijten en harde vloeren. Het heeft een verbeterde zwevende borstel die naadloos alle rommel in je huis kan opvangen, ook op oneffen terrein. Of u nu wilt kiezen tussen dweilen en stofzuigen of beide taken in een bepaalde volgorde wilt uitvoeren, de S7 Max Ultra kan het allemaal gemakkelijk doen met zijn borstel en dweil die automatisch omhoog komen zonder dat ze losgekoppeld hoeven te worden.

Met zijn slimme Reactive Tech-technologie om obstakels te vermijden, kan de S7 Max Ultra in realtime obstakels op zijn pad detecteren en er omheen rijden. Dat betekent dat in plaats van voorwerpen voor en na het schoonmaken te verplaatsen, het apparaat zich kan aanpassen aan uw omgeving en uw vloeren kan reinigen zonder extra moeite of compromissen van uw kant. Deze functie is vooral handig voor mensen met kleine kinderen, huisdieren, trappen of verschillende soorten vloertextiel waarbij het aantal obstakels op uw vloer met de dag of het uur kan veranderen.

Volledige weergave in-/uitschakelen Volledig scherm afsluiten Bekijken op volledig scherm #1 van 7Vorige dia
RoborockVolgende dia Vorige dia
RoborockVolgende dia Vorige dia
RoborockVolgende dia Vorige dia
RoborockVolgende dia Vorige dia
RoborockNext Dia Vorige Dia
RoborockNext Dia Vorige dia
RoborockNext Slide

Geautomatiseerde reiniging met een tik op de app

De slimme Roborock-app maakt het eenvoudiger dan ooit om uw robotdweil- en stofzuigsysteem met slechts een paar tikken te bedienen, net als het spelen van een game op uw telefoon. Met snelle 3D-mapping kunt u de S7 Max Ultra programmeren om de ins en outs van uw huis te leren kennen voor een eenvoudige en efficiënte reiniging. Je kunt ook slimme suggesties voor no-go-zones programmeren, zodat het apparaat niet van de trap valt of bekneld raakt onder meubels. Met de Roborock-app heeft u volledige controle over hoe de S7 Max Ultra uw vloeren reinigt, van het selecteren van de richting van de vloer tot het starten van een grondige tapijtreiniging en andere intelligente instellingen die aan uw behoeften voldoen.

Met de Roborock-app kun je je S7 Max Ultra in wezen overal bedienen. Als u een last-minute bijeenkomst plant na het werk, kunt u de app gebruiken om aangepaste schoonmaakinstellingen op kantoor te starten. Je kunt niet alleen kiezen voor dweilen, stofzuigen of beide, maar je kunt ook kiezen welke kamers de unit schoonmaakt. Dit is waar de mogelijkheid van de app om een ​​gedetailleerde kaart van uw huis te bouwen van pas komt. De in-app “Matrix Mapping” gebruikt de camera van je telefoon om de vloeren, muren en hoeken van je huis te scannen om een ​​kaart met één of meerdere niveaus te maken en ervoor te zorgen dat je S7 Max Ultra precies schoonmaakt waar dat nodig is.

< p>U kunt de plattegrond van uw huis verder aanpassen door elke kamer een naam te geven, zoals “keuken”, “gang” of namen voor de individuele slaapkamers van uw gezin. Aan elke kamer kan ook een vloertype worden toegevoegd, inclusief tapijt, tegels en verticale of horizontale vloeren, waardoor de S7 Max Ultra efficiënter kan reinigen. Met de app kun je de grenzen van elke kamer bewerken door ze samen te voegen of te verdelen, en no-go zones creëren waarvan je liever hebt dat de unit deze vermijdt. Door meubels toe te voegen aan de plattegrond van uw huis, zoals banken, bedden, voerbakken voor huisdieren, enz., is de S7 Max Ultra ook beter uitgerust om een ​​aanrijding of vast komen te zitten in krappe ruimtes te voorkomen.

De Roborock-app geeft je de mogelijkheid om aangepaste schoonmaakroutines te creëren die passen bij jouw unieke schema. U kunt bijvoorbeeld een “na de maaltijd” schoonmaakroutine die de S7 Max Ultra programmeert om met één druk op de knop je keuken en eetkamer schoon te maken. U kunt uw ervaring volledig aanpassen door meerdere schoonmaakroutines en -schema's in te stellen en de robotstofzuiger te sturen om bepaalde delen van uw huis op specifieke tijden schoon te maken. Er is ook een innovatieve afstandsbediening in de Roborock-app waarmee je de S7 Max Ultra handmatig kunt bedienen. Je kunt de robotstofzuiger vertellen waar hij heen moet in je huis met de pin-n-go-functie en de spot-clean-functie gebruiken om alleen dat specifieke gebied schoon te maken.

De Roborock-app geeft je de mogelijkheid om volledig aan te passen hoe de S7 Max Ultra je vloeren reinigt. U kunt een volledige schoonmaak kiezen die elke kamer in uw huis dekt, alleen bepaalde kamers selecteren die u wilt laten schoonmaken en aangepaste zones op de kaart maken om schoonmaak toe te wijzen aan bepaalde delen van elke kamer. Met de mogelijkheid om schoonmaakinstellingen aan te passen, kunt u kiezen welke kamers worden gedweild, gestofzuigd of beide. Elke kamer in uw huis kan worden schoongemaakt volgens uw persoonlijke instellingen en voorkeuren voor het vermogensniveau, rekening houdend met uw geselecteerde instellingen voor zuigkracht en schrobintensiteit.

Wanneer elke kamer in uw huis volgens uw specificaties is schoongemaakt, kunt u de Roborock-app gebruiken om het dock handmatig te bedienen. De S7 Max Ultra wast en droogt de dweil automatisch en leegt de vuilnisbak na het schoonmaken, maar u kunt de dockinstellingen verder bewerken in de app, zoals het selecteren van de wasmodus, het aanpassen van de wasfrequentie van de dweil en meer.

< figure style="width: 1200px" class="wp-caption alignnone">Roborock

Tot ziens rotzooi, hallo automatische reiniging

Voordat u iets minder dan een moeiteloos schoon huis accepteert, kunt u overwegen om uw vloerreinigingsschema te automatiseren met Roborock. Het bedrijf biedt momenteel een tijdelijke deal aan voor de S7 Max Ultra, zodat u voor veel minder kunt genieten van de nieuwste schoonmaaktechnologie. Vanaf 1 juni – Op 10 juni 2023 kunt u een speciale couponcode kopen voor slechts $ 18,99 en deze inwisselen bij het afrekenen vanaf 11 juni – 30e voor aanzienlijke besparingen. Met deze exclusieve code kun je de Roborock S7 Max Ultra krijgen voor $ 1.019,98 ($ 280 korting), zodat je geld, tijd en moeite kunt besparen met een enkele aankoop. Laat uw kans niet voorbijgaan om deze innovatieve dweil- en stofzuigoplossing voor een fractie van de prijs te krijgen en nooit meer een compromis te sluiten met rommelige vloeren.

Roborock S7 Max Ultra

Sluit geen compromissen met de rommel. Automatiseer in plaats daarvan je schoonmaak met de S7 Max Ultra.

Meer informatie

 

LEES VOLGENDE

    < li>› De Meta Quest 2 keert terug naar zijn oorspronkelijke prijs
  • › Jam buitenshuis met deze draagbare luidspreker van Harman, nu $ 199,99
  • › De Meta Quest 3 krijgt een 2x GPU-boost en een prijsstijging
  • › Welke browser biedt de beste privacybescherming?
  • › Uw Gigabyte-moederbord heeft mogelijk een beveiligingsfout
  • › MAME ondersteunt nu nog meer arcadespellen