Home Dutch Ik heb een leren telefoonhoesje gekocht en ik ga nooit meer terug

Ik heb een leren telefoonhoesje gekocht en ik ga nooit meer terug

0
Sydney Butler/How-To Geek

Als grijze tech-enthousiasteling was ik een “naakt” telefoonpurist totdat de wiebelende hobbel van Samsung's S22 Ultra me naar leren hoesjes leidde. Verrassend genoeg hebben ze mijn apparaat getransformeerd, niet alleen beschermd. Dit is waarom ik bij leer blijf en nooit achterom kijk.

Waarom ik jarenlang geen hoesje had

Hier is het ding. Ik hou van technologie en ik ben altijd een voorstander geweest van de “naakte” telefoon. De gedachte om mijn glimmende, zorgvuldig ontworpen apparaat in een of ander rubberachtig pak te wikkelen, voelde als heiligschennis. Ik hield van de coole touch van metaal of glas, de minimalistische lijnen van een strak, modern design – het voelde gewoon goed. Je geeft zoveel uit aan deze vlaggenschiptelefoons; het leek zonde om ze niet in al hun glorie te waarderen.

Het probleem met siliconen en plastic

Maar toen kwam de Samsung Galaxy S22 Ultra. Je weet wel, degene met de camerabobbel die zo groot is dat hij praktisch zijn eigen postcode nodig heeft. Elke keer als ik het plat op een tafel legde, voelde het alsof het een duikvlucht van de rand zou maken. Dus voor het eerst in jaren keek ik naar telefoonhoesjes.

GERELATEERD: Wat is het verschil tussen telefoonhoesjes, beschermers, skins en covers?

Siliconen waren als pluismagneten en trokken stof uit elke hoek van mijn zak. Door plastic voelde mijn high-end telefoon aan als goedkoop speelgoed. Ik was geen fan. Het voelde alsof ik het beoogde ontwerp van de telefoon in gevaar bracht omwille van de functie. Wat was het punt?

Leer verbetert de smartphone-ervaring

Toen dacht ik aan een optie die nog nooit bij me opgekomen was: leer. Ja, het was de duurste optie, maar eerlijk gezegd niet veel meer dan een kwaliteitskoffer gemaakt van andere materialen. Dus bestelde ik de Samsung lederen hoes. En mensen, het was een game-wisselaar. Het leer voelde premium aan, het zag er stijlvol uit en het deed fantastisch werk om die vervelende camerabobbel te egaliseren.

GERELATEERD: De hoes van je telefoon is niet zo beschermend zoals u denkt

Ik was zo onder de indruk dat ik, toen ik de iPhone 14 Pro kreeg, meteen voor de leren MagSafe-hoes van Apple ging. En weet je wat? Zelfde afspraak. Door het leren hoesje voelde de telefoon nog specialer aan, alsof het niet zomaar iets was dat je uit noodzaak kocht, maar een echte upgrade van deze handsets.

Hoe zit het met veganistische opties?

Nu weet ik wat je denkt: echt leer? Is dat niet een beetje? oubollig? Bovendien moet u rekening houden met de hele ecologische en ethische kant. En je zou gelijk hebben!

Ethicase Vegan lederen magnetische hoes voor iPhone 13 Pro 6.1

Heb geen koeienman. Nee, echt.

Amazon

$34,99
&nbsp ;

Het goede nieuws is dat er een aantal degelijke alternatieven van veganistisch leer zijn. Merken brengen op planten gebaseerde cases uit die er verrassend uitzien en aanvoelen als de real deal. Ze geven ons een optie die beter is voor de planeet en toch een vleugje luxe geeft. Je krijgt in de loop van de tijd niet exact dezelfde duurzaamheid of hetzelfde slijtagegedrag, maar het is naar mijn mening nog steeds een goed zicht beter dan andere synthetische opties.

Laatste gedachten

Mijn reis van een caseless telefoongebruiker naar een liefhebber van leren hoesjes was verrassend voor mij. Als iemand die altijd de rauwe schoonheid van een naakte telefoon heeft bewonderd, zijn deze leren hoesjes niet alleen een compromis; ze zijn een upgrade. Ze hebben de manier veranderd waarop ik omga met en mijn apparaten waardeer.

Dus, als je twijfelt over het kopen van een hoesje voor je telefoon, waarom geef je dan geen leer (of veganistisch leer) een schot? Het zou je perspectief kunnen veranderen, net als het mijne. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, is de kans groot dat jij ook nooit meer teruggaat.

The Best iPhone 14 Cases of 2023 Best iPhone 14 Case Overall Speck Presidio 2 Pro iPhone 14 Case With Magsafe Speck Beste budget iPhone 14 hoesje Torras Guardian schokbestendig hoesje Torras Beste MagSafe iPhone 14 hoesje Speck Presidio2 Grip Magsafe iPhone 14 hoesje Speck < img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" /> Beste portemonnee iPhone 14 hoesje Smartish Wallet Slayer Vol. 2 hoesje voor iPhone 14 Amazon

$23.99
$29.99 Bespaar 20%

Beste robuuste iPhone 14-hoes Zagg Denali Snap iPhone 14-hoes ZAGG Beste doorzichtige iPhone 14-hoes UAG Plyo voor Magsafe Amazon

$37.95
$49.95 Bespaar 24%

Beste dunne iPhone 14-hoes Totallee Dunne iPhone 14-hoes Totallee Best Leather iPhone 14 Case Nomad Modern Leather Case For iPhone 14 Nomad LEES VOLGENDE

  • › Donkere modus komt naar Windows Paint
  • › 9 manieren waarop de Apple Watch uw leven kan redden
  • › Jam buitenshuis met deze draagbare luidspreker van Harman, nu $ 199,99
  • › De Meta Quest 2 keert terug naar zijn oorspronkelijke prijs
  • › 10 veelvoorkomende VPN-fouten die mensen maken
  • › Reinig zonder compromissen en bespaar op de Roborock S7 Max Ultra