De beste Marvel Cinematic Universe-films om online te streamen

0
54
AFM Visuals/Shutterstock.com

Beginnend met Iron Man, het Marvel Cinematic Universe uit 2008 is uitgegroeid tot de dominante kracht in het maken van moderne blockbusters en de definitieve franchise voor stripboeken. Als je op zoek bent naar superheldenactie, zijn hier de beste MCU-films om te streamen.

Update, 30-05-23:We hebben onze gids doorgenomen en enkele dode links bijgewerkt.

Inhoudsopgave

Ant-Man
The Avengers
Black Panther
Black Widow
Captain America: The First Avenger
Captain America: The Winter Soldier
Doctor Strange
Guardians of the Galaxy< br>Spider-Man: Homecoming
Thor: Ragnarok

Ant-Man

Spelen Filmpje

Regisseur Peyton Reed leidt een aantrekkelijk verkleind, zowel letterlijk als filmisch, MCU-avontuur in Ant-Man. Kleine boef Scott Lang (Paul Rudd) steelt een experimenteel stukje technologie waarmee hij kleiner kan worden.

Hij werkt samen met de uitvinder van het pak (Michael Douglas) om een rivaliserende wetenschapper (Corey Stoll) met criminele bedoelingen. Reed combineert de opwinding van een overvalfilm met de zelfspot van Rudd, en een aantal heerlijk creatieve kijk op kleine dingen die enorm lijken.

Ant-Man streamt op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Kijk op Disney+

The Avengers< /h2>

Video afspelen

Het is nu misschien moeilijk te geloven, maar toen Marvel The Avengers in 2012 uitbracht, was het idee van een grote film-crossover als deze vrij ongehoord. Het is nog steeds spannend om te zien hoe Iron Man, Captain America, Thor en de Hulk samenkomen na hun respectieve filmdebuut, samen met Hawkeye, Black Widow en de Scarlet Witch om de aarde te redden van een buitenaardse invasie.

Crossovers zijn nu gemeengoed in MCU-films en elders, maar de film die de trend in gang zette, blijft een blockbuster-mijlpaal.

The Avengers wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Bekijk op Disney+

GERELATEERD: De 10 beste animatiefilms op Disney+

Black Panther

Video afspelen

Wijlen Chadwick Boseman geeft het titelpersonage in Black Panther een koninklijke uitstraling. Dat is toepasselijk, aangezien hij TáChalla speelt, de koning van de fictieve Afrikaanse natie Wakanda. Doordrenkt met krachten die zijn doorgegeven van zijn voorouders, moet T’Challa zijn vaderland beschermen tegen krachten van buitenaf terwijl hij ook vecht tegen de terrorist die bekend staat als Killmonger (Michael B. Jordan).

Regisseur en co-auteur Ryan Coogler creëert een levendige wereld in Wakanda, en Jordan speelt een van de meest genuanceerde en sympathieke schurken van de MCU.

Black Panther wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties) en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Bekijk op Disney+

Black Widow

Video afspelen

< p>Na tien jaar in bijrollen te hebben gespeeld in verschillende MCU-films, krijgt Scarlett Johanssons superspion Natasha Romanoff eindelijk een solospotje in Black Widow. De film speelt zich af tussen twee van haar grote teamavonturen en volgt Natasha terwijl ze herenigd wordt met haar surrogaatfamilie van Russische geheimagenten en het wrede overheidsprogramma ten val brengt dat haar heeft opgeleid tot moordenaar.

Het is 8217;s een spionagethriller over de hele wereld met superheldenelementen, een waardig afscheid voor een ondergewaardeerd MCU-personage.

Black Widow wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Bekijk op Disney+

GERELATEERD: De 10 beste films op Netflix in 2023

Captain America: The First Avenger

Video afspelen

Captain America: The First Avenger onderscheidt zich effectief van de rest van de MCU dankzij de periode uit de jaren 40. Chris Evans debuteert als de vaderlandslievende superheld, die dankzij een geheim regeringsexperiment verandert van een magere jongen in een supersterke soldaat.

Regisseur Joe Johnston roept oorlogscultuur op via kitscherige advertenties en toneelvoorstellingen, terwijl hij ook veel superheldenactie levert, plus een liefdesverhaal voor het titelpersonage en de Britse agent Peggy Carter (Hayley Atwell).

Captain America: The First Avenger wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Bekijk op Disney+

Captain America: The Winter Soldier

Video afspelen

In zijn tweede film is Captain America stevig verankerd in het heden, een lid van de Avengers en 's werelds meest bewonderde en prominente superheld. Toekomstige steunpilaren van Marvel maken de gebroeders Russo hun MCU-debuut met het regisseren van deze spannende, spannende actiefilm die is ontleend aan vintage samenzweringsthrillers.

Captain America wordt geconfronteerd met de heropleving van de terroristische organisatie Hydra en een mysterieuze huurmoordenaar die bekend staat als de Winter Soldier, die banden heeft met zijn verleden.

Captain America: The Winter Soldier wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties) en Starz ($ 8,99 per maand).

Kijk op Disney+ Kijk op Starz

< strong>GERELATEERD: De 10 beste gratis actiefilms om te streamen in 2023

Doctor Strange

Video afspelen

Marvel's Master of the Mystic Arts opent de deur voor horrorfilmelementen in Doctor Strange. Benedict Cumberbatch speelt het titelpersonage, een arrogante chirurg die de oude manieren van magie bestudeert nadat hij gewond is geraakt bij een auto-ongeluk.

Hij gebruikt zijn nieuwe vaardigheden om de aarde te verdedigen tegen de demon Dormammu, waarbij hij een deel daarvan slim kanaliseert arrogantie in een creatieve strategie. Regisseur Scott Derrickson duikt in de rijken van het bovennatuurlijke zonder te ver af te wijken van het superheldensjabloon.

Doctor Strange wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Kijk op Disney+

Guardians of the Galaxy

Video afspelen

Filmmaker James Gunn brengt zijn excentrieke gevoeligheid naar de MCU met Guardians of the Galaxy. Gunn neemt een stel obscure Marvel-personages en verandert ze in supersterren met dit hilarische, snelle, met muziek gevulde ruimteavontuur.

Chris Pratt leidt de cast als intergalactische schurk Peter Quill, die een team van outlaws verzamelt om hem te helpen een mysterieuze bol te beschermen tegen de doortrapte Ronan the Accuser (Lee Pace). Door vast te houden aan zijn persoonlijke visie, breidt Gunn de MCU zowel kosmisch als stilistisch uit.

Guardians of the Galaxy streamt op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties) en Starz ($ 8,99 per maand).

Bekijk op Disney+Bekijk op Starz

GERELATEERD: De beste Pixar-films om te streamen op Disney+ in 2022

Spider-Man: Homecoming

Video afspelen

Eerdere Spider-Man-films maakten geen deel uit van de MCU, maar met Spider-Man: Homecoming voegt de web-slinger zich bij zijn mede-Marvel-helden. Tom Holland neemt de rol over van de onhandige tiener Peter Parker, die spinachtige krachten krijgt en patrouilleert in zijn buurt in New York City.

Hoewel hij al aan de zijde van de Avengers heeft gevochten, neemt Peter het hier op tegen een vijand dichter bij huis, de vileine Vulture (Michael Keaton). De film integreert Spider-Man op slimme wijze in de MCU terwijl hij zijn gegronde aantrekkingskracht op straatniveau behoudt.

Spider-Man: Homecoming wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Kijk op Disney+

Thor : Ragnarok

Video afspelen

De eerste twee films met de Noorse dondergod Thor (Chris Hemsworth) waren zwakke plekken in de MCU, maar regisseur Taika Waititi schakelt met succes over op het personage met Thor: Ragnarok. Waititi speelt de humor, haalt Thor uit zijn element in het rijk van Asgard en laat hem stranden op een planeet waar hij gedwongen wordt tot gladiatorengevechten.

Cate Blanchett speelt de schurk die Asgard bedreigt, maar de echte opwinding komt van de maffe, kleurrijke interacties van Thor met de aliens waarmee hij vecht.

Thor: Ragnarok wordt gestreamd op Disney+ ($ 7,99 per maand met advertenties en $ 10,99 per maand of $ 109,99 per jaar zonder advertenties).

Watch on Disney+ The Best Streaming Devices of 2023 Roku Streaming Stick 4K Buy at Amazon Fire TV Stick Lite Buy at Amazon Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra Koop bij Amazon Fire TV Stick 4K Koop bij Amazon Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Koop bij Best Buy Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD TV Pro Koop bij Amazon Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K ( 3rd Gen) Kopen bij Amazon LEES VOLGENDE

  • › Hoeveel kost Disney+?
  • › De beste comedyfilms op Netflix in 2023
  • › Hoe elke Spider-Man-film te streamen
  • › Wat is er gebeurd met tweebeeld-tv's?
  • › De beste slimme rookmelders van 2023
  • › Ik heb een leren telefoonhoesje gekocht en ik ga nooit meer terug
  • › Google Wallet krijgt een upgrade op Android-telefoons
  • › 10 veelgemaakte VPN-fouten die mensen maken