Home Norsk Bryteres protest: BKU-leder Tikait kunngjør “mahapanchayat” i Muzaffarnagar 1. juni

Bryteres protest: BKU-leder Tikait kunngjør “mahapanchayat” i Muzaffarnagar 1. juni

0

BKU-leder Naresh Tikait sa en ‘mahapanchayat’ vil bli holdt i Muzaffarnagar’s landsbyen Soram på torsdag for å diskutere den pågående protesten fra brytere mot WFI-sjef Brij Bhushan Singh over anklager om seksuell trakassering.

Tikait, lederen av Balyan khap, sa tirsdag kveld saken vil bli diskutert i detalj i mahapanchayat.

På en dramafylt tirsdag ble noen av Indias beste brytere akkompagnert av hundrevis av støttespillere samlet seg på bredden av Ganga i Haridwar, og truet med å senke sine verdens- og olympiske medaljer i den hellige elv, men avsto etter å ha blitt overbevist av Khap og bondeledere som søkte fem dager for å adressere deres klager.

OL-medaljevinnerne Sakshi Malik, Bajrang Punia og Asian Games gullmedaljevinner Vinesh Phogat dro til Har ki Pauri tirsdag for å protestere mot passiviteten mot Wrestling Federation of India (WFI)-sjefen som angivelig har seksuelt trakassert flere kvinnelige gripere.

Men etter å ha brukt en time og 45 minutter, kom de tilbake etter flere khap og politiske ledere oppfordret dem til ikke å ta et så ekstremt skritt.

Tikait sa at flere representanter for forskjellige khaps og hodene deres fra Uttar Pradesh, Haryana, Punjab Rajasthan og Delhi vil delta i mahapanchayat for å bestemme neste handlingsmåte i bryterprotesten.

Les også

Krav om seksuelle tjenester, minst 10 tilfeller av overgrep detaljert i …

Han tilbød meg å kjøpe kosttilskudd hvis jeg ga etter for seksuelle tilnærmelser: wrestler

Justisk panel for å etterforske vold i Manipur: Amit Shah

Wrestlers' protest: Historien så langt

Den 28. mai hadde Delhi-politiet arrestert bryterne og anmeldt FIRs mot dem for brudd på lov og orden.