BJP mynter et nytt slagord for å beile kvinnelige mottakere av boligordningen: “Lakhpati Didi”

0
54

SOM DEL AV niårsfeiringen av Narendra Modi-regjeringen, er Uttar Pradesh-enheten i BJP Mahila Morcha satt til å nå ut til kvinnelige mottakere av Pradhan Mantri Awas Yojana fra 3. juni. Tiltaler dem som &#8220 ;Lakhpati Didis”, vil partiet at de skal skrive en “takk” til statsminister Narendra Modi.

Nomenklaturen er basert på antagelsen om at som eiere av et hus nå, verdt minst en lakh, kvinnene var “lakhpatis”.

“Lakhpati Didi”-kampanjen, også rettet mot Lok Sabha-valget i 2024 vil fortsette til 19. juni.

I Premium | Hits and misses fra 9 år med Narendra Modi-regjeringen

“Det er et stort antall kvinner som har fått hus under statsminister Awas Yojana. De har også fått toaletter og gratis LPG-tilkoblinger. De blir kalt Lakhpati Didi. BJP-arbeidere vil møte disse kvinnelige mottakerne og spørre om endringen i livene deres etter å ha fått huset. Partiarbeiderne vil ta opp korte videoer av interaksjonen og sende det til partiets sentrale ledelse. Vi vil oppfordre dem til å skrive et brev– “Dhanyawad Modi ji” — å uttrykke takk til statsministeren for å ha skaffet hus under ordningen,” sa BJP Mahila Morcha UP-enhetspresident og Rajya Sabha-medlem Geeta Shakya til The Indian Express.

“De som ikke er i stand til å skrive, våre partiarbeidere vil be om deres synspunkter og skrive det samme på postkort på deres vegne og sende dem til statsminister Modi,” sa hun og la til “bilder av mottakerne med huset deres vil også bli lagt ut på NaMo-appen”.

BJP har tildelt kampanjen sin kvinnefløy under Maha Sampark Abhiyan at den kjører fra 30. mai til 30. juni for å markere fullføringen av de ni årene med Modi-regjeringen i senteret.

Også Les | «Hver beslutning, handling styrt av ønske om å forbedre liv»: Statsminister Modi på 9 år ved makten

Et annet program som vingen skal gjennomføre under kampanjen er “Nav-matdata Yuvati Sammelan” under som vil partiet nå ut til kvinner i kategorien 18 til 25 år. “Mange av dem ville ha stemt i Lok Sabha-valget i 2019. Partiet vil spørre dem om deres erfaringer fra de siste fem årene av Modi-regjeringen og om deres forventninger til regjeringen i fremtiden. Partiet vil også spørre om deres politiske ideologi og årsakene som stemmer overens med den bestemte ideologien. Partiet vil ha interaksjon på lignende punkter med kvinner som skal stemme første gang i 2024-målingene. Partiet vil fortelle dem hva Modi-regjeringen har gjort de siste ni årene for å styrke kvinner, deres utdanning og sikkerhet,” sa en annen partifunksjonær.

Annonse

Programmene vil bli organisert i hver mandalenhet i partiet i alle de 80 Lok Sabha-valgkretsene i staten.

De kvinnelige arbeiderne vil også besøke anganwadi sentre for å møte barn og deres foreldre og snakke med dem om programmene som drives av Modi-regjeringen for bedre ernæring. De vil også snakke om de ernæringsmessige fordelene med hirse.

Les også

Statsregjering flakser, Amit Shahs misjonstillit i Manipur involverte gjenoppretting …

RSS-sjef Mohan Bhagwat oppfordrer til enhet: Noen kom utenfra, nå vår egen

Hver tredje måned skal BJP kartlegge bakkesituasjonen, vurdere sin posisjon i al…

Kan Cong og AAP være venner? Ajay Maken, Sandeep Dikshit leder stemmer som…

Kvinnefløyen til partiet vil også organisere «Prabudhh Mahila Sammelan” av lokale kvinnelige intellektuelle på linje med lignende møter holdt av partiet.

© The Indian Express (P) Ltd