TP-Link heeft een nieuwe beveiligingscamera voor buiten

0
54
TP-Link

Het vinden van de juiste buitencamera kan ingewikkeld zijn, maar gelukkig zijn er tal van goede opties. Deze camera van Tapo, het submerk van TP-Link, is misschien wel degene die u zoekt.

TP-Link heeft de Tapo C325WB ColorPro-buitencamera uitgebracht, wat misschien wel een van de meer veelzijdige modellen is die we tot nu toe hebben gezien. De camera maakt gebruik van wat TP-Link “ColorPro Night Vision,” een technologie die, volgens het bedrijf, gebruikers professionele monitoring en opname zal bieden die superieur is aan die van concurrenten.

TP-Link

De camera zelf wordt geleverd met een f/1.0 diafragma en een grote 1/1.79” sensor, die 2K-beelden vastlegt met een gezichtsveld van 127 graden, zodat het heldere beelden kan vastleggen, zelfs in scenario's met zeer weinig licht. Het is in staat om beelden vast te leggen in lichtomstandigheden tot 0,05 lux, wat betekent dat het zelfs in de donkerste nachten geweldig is. Bovendien is hij uitgerust met AI-technologie die je zal helpen mensen, huisdieren en voertuigen te identificeren en je op de hoogte te houden van wat hij vindt.

Winkel op Amazon

De camera ziet er zeker veelbelovend uit, en hij moet zijn, gezien het feit dat het $ 119 kost. Als het klinkt als jouw soort camera, kun je hem nu kopen op Amazon.

LEES VOLGENDE

  • › Toyota's nieuwe datalek treft 260.000 autobezitters
  • › Welke browser biedt de beste privacybescherming?
  • › System76 upgradet de Thin Galago Pro Linux-laptop
  • › MAME ondersteunt nu nog meer arcadegames
  • › Uw Gigabyte-moederbord heeft mogelijk een beveiligingsfout
  • › Wat is Google Lens en hoe gebruikt u het?