System76 is bezig met het upgraden van de Thin Galago Pro Linux-laptop

0
46
System76

System76 verkoopt veel laptops, van grote en krachtige modellen tot dunne en slanke laptops. Deze nieuwe optie behoort tot de laatste categorie, hoewel dat niet betekent dat het op het gebied van stroom bezuinigt.

System76 heeft zojuist een verbeterde versie van de Galago Pro gelanceerd, een van de #8217;s beste dunne laptops. De upgrade zelf is erop gericht om de specificaties naar een hoger niveau te tillen dan je zou verwachten voor een computer uit 2023. We hebben hier Intel's 13e generatie CPU's, waardoor je de keuze hebt uit maximaal een Intel Core i7-13700H, naast Intel geïntegreerde grafische kaart en een 144Hz scherm met hoge verversingssnelheid, zodat je ervaring niet alleen sneller is, maar ook veel vloeiender aanvoelt . De H-klasse CPU betekent dat de prestaties net zo goed moeten zijn als die van een premium gaming-laptop, behalve natuurlijk zonder de grafische kaart.

System76

De overige specificaties blijven hetzelfde. We hebben een 14-inch beeldscherm, DDR4 RAM en hetzelfde leisteenblauwe chassis. Dus echt, het is gewoon dezelfde gewone Galago Pro die je hebt leren kennen en waar je van houdt, behalve deze keer krijg je snellere, H-klasse 13e generatie Intel-chips.

Winkelen System76-laptops

De Galago Pro is nu te koop bij System76.

LEES VOLGENDE

  • › Uw Gigabyte-moederbord heeft mogelijk een beveiligingsfout
  • › Toyota's nieuwe datalek treft 260.000 autobezitters
  • › Welke browser biedt de beste privacybescherming?
  • › Wat is Google Lens en hoe gebruik je het?
  • › TP-Link heeft een nieuwe beveiligingscamera voor buiten
  • › MAME ondersteunt nu nog meer arcadespellen