NEET UG 2023: MBBS-toelatingscriteria en limieten voor de beste medische hogescholen van Maharashtra

0
46

Het NEET UG-toelatingsproces voor de staat Maharashtra wordt beheerd door de Directie van Medisch Onderwijs en Onderzoek (DMER), Maharashtra. Het proces wordt alleen in de online modus uitgevoerd.

Lees | NEET UG 2023-registratie begint vanaf de eerste week van maart: NTA-functionaris

Alle kandidaten die in aanmerking komen voor een schriftelijke test en aan andere geschiktheidscriteria voldoen, kunnen deelnemen aan medische counseling in Maharashtra. Hieronder vindt u het toelatingsproces en de lijst met de beste medische hogescholen in Maharashtra.

Toelatingsproces

Voor toelating tot Maharashtra MBBS 2023 moeten NEET UG 2023 gekwalificeerde aspiranten voldoen aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de woonplaats. Kandidaten die niet aan een van de geschiktheidscriteria voldoen, krijgen geen medische stoel in Maharashtra.

Kandidaten moeten de DMER NEET UG-counselingwebsite bezoeken — cetcell.net. Kandidaten moeten zich registreren door het online sollicitatieformulier in te vullen en het inschrijvingsgeld te betalen. Daarna wordt op basis van deze registratie een verdienstenlijst vrijgegeven en worden kandidaten op de shortlist op de verdienstenlijst opgeroepen voor advies.

Tijdens de begeleiding moeten aspiranten hun voorkeuren voor hogescholen en cursussen invullen. Ten slotte wordt, op basis van deze voorkeuren, rang, stoelmatrix en reservering, Maharashtra MBBS-toegang verleend.

Lees ook | NEET UG: Hoe het lot van deze topscorer aan een zijden draadje hangt voor het negeren van normen

NEET 2022 cut offs- 

Volgens de officiële mededeling zijn hieronder de opening en het sluiten van NEET CUT Offs voor verschillende Maharashtra Medical College

Colleges Opening afgesneden (AIR) Sluiting afgebroken

Lees ook

CHSE Odisha +2 Resultaten 2023 Live Updates: Arts, beroepsopleidingen resultaat…

CHSE Odisha +2 Resultaat 2023 (Uit): Websites om 12e resultaten te controleren (orissar…

AP EAMCET/EAPCET 2023 resultaatdatum aangekondigd; hier is waar te controleren

Kan de overheidsvolgorde op hijab niet zomaar wijzigen: Karnataka Education Mini…

(AIR) King Edward (VII) Memorial Hospital en Seth Gordhandas Sunderdas Medical College, Mumbai 6 1983 BJGovernment Medical College, Pune 155 6329 Grant Medical College, Mumbai 299 7623 Topiwala National Medical College, Mumbai 2251 8516 Lokmanya Tilak Municipal Medical College, Mumbai 2340 6872

 

© IE Online Media Services Pvt Ltd