MP Board 12. resultat 2023: Meritterte studenter for å få bærbare datamaskiner, alle toppers tildelt e-scootere

0
50

MPBSE MP Board Class 12. Resultat 2023-oppdateringer: Madhya Pradesh Board of Secondary Education (MPBSE) kunngjorde nylig klasse 12-resultater 25. mai. Noen dager etter at resultatet ble kunngjort, kunngjorde statssjefen Minister Shivraj Singh Chouhan har kunngjort at bærbare datamaskiner vil bli distribuert til alle meritterte studenter.

Chouhan har annonsert at bærbare datamaskiner vil bli gitt til mer enn 78 000 meritterte studenter som har oppnådd mer enn 75 prosent karakterer i klasse 12-resultater denne gangen. I tillegg til det vil MP-styret denne gangen også premiere toppere med e-scootere. Tidligere pleide statsstyret å distribuere e-scootere kun til kvinnelige toppers, men denne gangen vil mannlige toppers også bli belønnet med e-scootere.

Denne gangen har den totale beståttprosenten blitt registrert til 55,28 prosent. Jenter har gjort det bedre enn guttene totalt, da de oppnådde 58,75 prosent bestått prosent, mens guttene fikk 52,00 prosent. Totalt 729426 studenter dukket opp i klasse 12 eksamener, hvorav 353989 var jenter og 375437 var gutter.

Denne gangen, i Commerce-strømmen, ble den totale beståttprosenten registrert som 57,37 prosent. I Science ble den totale beståttprosenten registrert som 66,07 prosent, og den totale beståttprosenten for Humanities-strøm er 44,95 prosent.

Studenter som tok eksamen kan sjekke resultatene sine på det offisielle nettstedet – mpbse. nic.in, mpbse.mponline.gov.in, mpresults.nic.in og madhyapradesh.shiksha.

 

Les også

CHSE Odisha +2 resultater 2023 Live Updates: Arts , yrkesfaglige kursresultater…

CHSE Odisha +2 Resultat 2023 (Out): Nettsteder for å sjekke 12. resultater (orissar…

Odisha Plus Two Results 2023 erklært på orissaresults.nic.in, chseodisha…

AP EAMCET/EAPCET 2023-resultatdatoen annonsert; her kan du sjekke

I mellomtiden har ministeren også samhandlet med elever nylig, der han rådet barn til å sikte høyt, være dedikerte og ha respekt for foreldre og lærere.

© IE Online Media Services Pvt Ltd