Medische hogescholen worden geconfronteerd met maatregelen wegens het negeren van normen

0
49

Nu de nationale medische onderwijsregulator National Medical Commission (NMC) hard aandringt op naleving van camera- en Aadhaar-gebaseerde biometrische systemen om het dagelijkse functioneren van medische hogescholen bij te houden, hebben verschillende hogescholen, waaronder door de overheid geleide, volgens functionarissen van het ministerie van Volksgezondheid en de medische raden van de staat zijn ofwel ingetrokken of zijn kennisgevingen ontvangen voor tekortkomingen die vóór geplande hoorzittingen moeten worden verholpen.

Lees ook

Maharashtra Klasse 10e SSC-resultaat 2023: resultaten worden bekendgemaakt in juni 2

Rajasthan Board RBSE 5e resultaat 2023 Live: Resultaat op rajshaladarpan.n…

RBSE Rajasthan Board 5e resultaat 2023 Link: Check marksheet bij Shala Darpa…

AP EAMCET/EAPCET 2023 resultaatdatum aangekondigd; hier is waar u NEET UG 2023 | kunt controleren MBBS-toelatingscriteria en afsluitingen voor de beste medische hogescholen in Maharashtra

Onder de niet-erkende hogescholen bevinden zich het Stanley Medical College in Tamil Nadu en het Indira Gandhi Medical College and Research Institute in Puddicherry. “Met het nieuwe systeem kan het NMC op elk moment de sterkte van het personeel en de studenten, de belasting van de patiënt, enz. Vanuit hun controlekamer controleren”, zei een functionaris.

© The Indian Express (P) Ltd