Köp en vattentät högtalare till poolen och få fler försommarreor

0
69
Apple, Fitbit, JBL

Memorial Day kan ha kommit långt också snart, som långa helger alltid gör, men det betyder inte att det fortfarande inte finns bra erbjudanden där ute. Med rabatter på 6:e generationens Apple iPad Mini, Fitbit Sense 2 Smartwatch, JBL’s helt vattentäta högtalare och mer, bör du inte ha några problem med att hitta försäljning av tekniska prylar som kommer att göra starten på din sommar roligare.< /p>

Apple iPad Mini (6:e generationen) för $399,99 ($99,01 rabatt) — Bästa pris

Apple

Surfplattor kombinerar många av funktionerna hos bärbara datorer och smartphones till en bekväm, bärbar enhet, och Apple iPad Mini (6:e generationen) är ett av de bästa alternativen där ute– speciellt om du planerar att använda den som e-läsare. Som den senaste versionen av en av Apples bästa surfplattor är den perfekt för att läsa e-böcker på din dagliga tunnelbanependling, ta anteckningar i klassen, ta bilder, redigera foton och videor och mer. Det finns ett speciellt nattskiftsläge som är idealiskt för alla som gillar att läsa före sänggåendet; den ändrar färgen på skärmen från kallare till varmare toner, vilket kan hjälpa dig att somna lättare. Färgerna är ljusare och svarta är djupare på skärmen tack vare den flytande näthinnan, och Apple iPad Mini (6:e generationen) råkar också vara kompatibel med den nya och förbättrade andra generationens Apple Pencil (säljs separat), som magnetiskt fästs till iPad så att du inte behöver oroa dig för att tappa eller lägga bort den.

Apple iPad Mini (6:e generationen)

Fitbit Sense 2 Smartwatch For $229 ($70,95 rabatt) — Årets bästa pris

Fitbit

Oavsett om du mer effektivt vill spåra din sömncykel eller bli mer aktiv när sommaren närmar sig, kommer Fitbit Sense 2 Smartwatch att bli din nya bästa vän. Nyligen uppdaterad för att vara ännu bekvämare, den har fler funktioner än någonsin tidigare. Du kommer att kunna betala för inköp eller skanna en biljett med en handvändning, eftersom denna Fitbit nu stöder Google Wallet, samt ta emot samtal direkt från klockan och stänga av skärmen helt enkelt genom att täcka den med din hand. Som sagt, som vilken Fitbit som helst som är värd sitt salt, är Sense 2 fortfarande en bra fitness-smartklocka. Den inbyggda GPS:en låter dig spåra dina promenad-/löparrutter, träningsintensitet, puls och mer, och den kommer med ett sex månaders kompletterande Premium-medlemskap för mer avancerad och personlig analys. Och batteritiden är utmärkt, så du bör kunna bära den hela dagen utan att ta slut på ström.

Fitbit Sense 2 Smartwatch

JBL GO2 Bluetooth-högtalare för $22,88 ($17,07 rabatt) — Årets bästa pris

JBL

Bärbara utomhushögtalare är en stapelvara vid poolfester, picknickar och stranddagar, särskilt helt vattentäta modeller som JBL GO2 Bluetooth-högtalaren. Den är fin och liten, och du får plats i ena handen, så du har inga problem med att packa eller bära den till parken eller stranden. Eftersom den är vattentät och helt nedsänkbar är den det perfekta valet för en poolfest; även om högtalaren av misstag hamnar i poolen kommer den inte att förstöras. Som sagt, det är inte begränsat till utomhusbruk, vid poolen eller på annat sätt — det kan gå precis var som helst. JBL GO2 Bluetooth-högtalaren kan ansluta till vilken smartphone, surfplatta eller bärbar dator som helst med Bluetooth-anslutning. Och om Bluetooth av någon anledning inte är tillgängligt finns det också en plats för ljudkabelingång så att du kan njuta av din favoritmusik eller ringa och ta emot samtal i upp till fem timmar på en laddning.< /p> JBL GO2 Bluetooth-högtalare

Fler erbjudanden den här veckan

Apple

Lika praktiska som en ny Fitbit eller vattentät högtalare kan vara för sommarnöjen, så är de inte de enda erbjudandena efter Memorial Day på marknaden just nu. Kolla in den här försäljningen av trådlösa öronsnäckor, en soundbar med två subwoofers, en laserprojektor med kort kastlängd och mer.

 • Apple Mac Mini Desktop Computer Chip (2023) | 499,99 USD (100 USD rabatt) — Bästa pris
 • OnePlus Buds Pro 2 | 159,99 USD (20 USD rabatt) — Bästa priset någonsin
 • Amazon eero Pro 6 Mesh Wi-Fi 6 System | 319,99 USD (80 USD rabatt) — Bästa pris
 • LG 27-tums Ultragear UHD-skärm | 729,99 $ (170 $ rabatt)
 • ‎Nakamichi Shockwafe Ultra Soundbar + dubbla subwoofers | 1 099,99 USD (400 USD rabatt) — Bästa pris i år
 • XGIMI Aura 4K korta laserprojektor | $1 999 ($500 rabatt)

 

LÄS NÄSTA

 • › Påverkar ditt Steam-däck SD-kort spelets laddningstider?
 • › Du kan nu använda Apple Music Classical på Android-telefoner
 • › Windows 11 har nya processor- och RAM-övervakningswidgets
 • › De bästa Google Pixel-fodral 2023
 • › När är en bärbar dator (faktiskt) för varm?
 • › Statisk IP vs. Dynamisk IP: Vad är skillnaden?