Koop een waterdichte luidspreker voor het zwembad en profiteer van meer uitverkoop in de vroege zomer

0
66
Apple, Fitbit, JBL

Memorial Day zou ook ver kunnen zijn gekomen binnenkort, zoals lange weekenden altijd doen, maar dat betekent niet dat er nog steeds geen waardevolle deals zijn. Met kortingen op de 6e generatie Apple iPad Mini, de Fitbit Sense 2 Smartwatch, JBL’s volledig waterdichte luidspreker en meer, zou het geen probleem moeten zijn om aanbiedingen te vinden voor technische gadgets die het begin van je zomer aangenamer maken.< /p>

Apple iPad Mini (6e generatie) voor $ 399,99 ($ ​​99,01 korting) — Beste prijs

Apple

Tablets combineren veel van de functies van laptops en smartphones in één handig, draagbaar apparaat, en de Apple iPad Mini (6e generatie) is een van de beste opties die er zijn. vooral als je van plan bent het als eReader te gebruiken. Als de nieuwste versie van een van de toptablets van Apple, is hij perfect voor het lezen van e-boeken tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer in de metro, het maken van aantekeningen in de klas, het maken van foto's, het bewerken van foto's en video's en meer. Er is een speciale nachtdienstmodus die ideaal is voor iedereen die graag leest voor het slapen gaan; het verandert de kleur van het scherm van koelere naar warmere tinten, waardoor u gemakkelijker in slaap kunt vallen. Kleuren zijn helderder en zwart is dieper op het scherm dankzij het vloeibare retina-display, en de Apple iPad Mini (6e generatie) is toevallig ook compatibel met de nieuwe en verbeterde tweede generatie Apple Pencil (afzonderlijk verkrijgbaar), die magnetisch wordt bevestigd naar de iPad zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u hem kwijtraakt of kwijtraakt.

Apple iPad Mini (6e generatie)

Fitbit Sense 2 smartwatch voor $ 229 ($ 70,95 korting) — Beste prijs van het jaar

Fitbit

Of je nu je slaapcyclus efficiënter wilt volgen of actiever wilt worden naarmate de zomer nadert, de Fitbit Sense 2 Smartwatch wordt je nieuwe beste vriend. Onlangs geüpdatet om nog handiger te zijn, biedt het meer functies dan ooit tevoren. U kunt met een handomdraai aankopen betalen of een kaartje scannen, aangezien deze Fitbit nu Google Wallet ondersteunt, maar ook oproepen rechtstreeks vanaf het horloge aannemen en het scherm uitschakelen door het simpelweg af te dekken met uw horloge. hand. Dat gezegd hebbende, zoals elke Fitbit die zijn zout waard is, is de Sense 2 nog steeds een geweldige fitness-smartwatch. Met de ingebouwde GPS kunt u uw loop-/hardlooproutes, trainingsintensiteit, hartslag en meer volgen, en het wordt geleverd met een aanvullend Premium-lidmaatschap van zes maanden voor meer geavanceerde en gepersonaliseerde analyses. En de batterijduur is uitstekend, dus je zou hem de hele dag moeten kunnen dragen zonder zonder stroom te komen te zitten.

Fitbit Sense 2 smartwatch

JBL GO2 Bluetooth-luidspreker voor $ 22,88 ($ 17,07 korting) — Beste prijs van het jaar

JBL

Draagbare buitenspeakers zijn een hoofdbestanddeel van zwembadfeesten, picknicks en stranddagen, vooral volledig waterdichte modellen zoals de JBL GO2 Bluetooth-speaker. Hij is lekker klein en past in één hand, dus je kunt hem zonder problemen inpakken of meenemen naar het park of het strand. Omdat het waterdicht en volledig onderdompelbaar is, is het de perfecte keuze voor een zwembadfeestje; zelfs als de luidspreker per ongeluk in het zwembad wordt gestoten, zal hij niet worden geruïneerd. Dat gezegd hebbende, het is niet beperkt tot gebruik buitenshuis, aan het zwembad of anderszins — het kan zowat overal gaan. De JBL GO2 Bluetooth-luidspreker kan verbinding maken met elke smartphone, tablet of laptop met Bluetooth-connectiviteit. En als Bluetooth om de een of andere reden niet beschikbaar is, is er ook een sleuf voor audiokabelinvoer, zodat je met één keer opladen tot wel vijf uur lang kunt genieten van je favoriete muziek of kunt bellen en gebeld kunt worden.< /p> JBL GO2 Bluetooth-luidspreker

Meer aanbiedingen deze week

Apple

Hoe handig een nieuwe Fitbit of waterdichte luidspreker ook mag zijn voor zomerplezier, het zijn momenteel niet de enige post-Memorial Day-deals die op de markt zijn. Bekijk deze verkopen van draadloze oordopjes, een soundbar met twee subwoofers, een short-throw laserprojector en meer.

 • Apple Mac Mini Desktop Computer Chip (2023) | $ 499,99 ($ ​​100 korting) — Beste Prijs
 • OnePlus Buds Pro 2 | $ 159,99 ($ ​​20 korting) — Beste prijs ooit
 • Amazon eero Pro 6 Mesh Wi-Fi 6-systeem | $ 319,99 ($ ​​80 korting) — Beste prijs
 • LG 27-inch Ultragear UHD-monitor | $ 729,99 ($ ​​170 korting)
 • ‎Nakamichi Shockwafe Ultra Soundbar + dubbele subwoofers | $ 1.099,99 ($ ​​400 korting) — Beste prijs dit jaar
 • XGIMI Aura 4K Short Throw laserprojector | $ 1.999 ($500 korting)

 

LEES VOLGENDE

 • › Windows 11 heeft nieuwe widgets voor CPU- en RAM-bewaking
 • › De beste Google Pixel-cases van 2023
 • › Wanneer is een laptop (eigenlijk) te warm?
 • › Statische IP versus dynamische IP: wat is het verschil?
 • › Heeft je Steam Deck SD-kaart invloed op de laadtijden van games?
 • › Je kunt nu Apple Music Classical gebruiken op Android-telefoons