JAC Arts, Commerce Resultaat 2023 verklaard: hoe Jharkhand Board +2 resultaten online te controleren?

0
59

Jharkhand Board 12th Arts, Commerce Resultaat 2023: De Jharkhand Academic Council (JAC) heeft op 30 mei de resultaten bekendgemaakt van de Class 12 Commerce and Arts streamboard-examens 2023. Studenten kunnen hun resultaten bekijken op & #8211; jacresults.com, jac.jharkhand.gov.in, jac.nic.in en indiaresults.com.

Lees | JAC 12th Arts, Commerce Resultaat 2023 Live Updates: datum, websites om scorekaarten te controleren

Commerce registreert dit jaar een algemeen slagingspercentage van 88,60 procent, terwijl Arts het slagingspercentage op 95,9 procent heeft geregistreerd.

De praktijkexamens van klas 12 waren vroeger dan de theorie-examens van klas 12. De praktijkexamens van klas 12 waren bijna een maand lang, beginnend op 2 februari en eindigend op 4 maart, terwijl de theorie-examens werden gehouden tussen 14 maart en 5 april. 

JAC Jharkhand Board 12th Arts, Commerce Result 2023: How to Check

Stap 1: Bezoek de officiële websites – jacresults.com, jac.jharkhand.gov.in, jac.nic.in en indiaresults.com.

Stap 2: Klik op de resultaatlink op de startpagina.

Stap 3: Voer uw inloggegevens in, zoals registratienummer of rolnummer, naam en geboortedatum.

Stap 4: Het resultaat wordt weergegeven op het scherm.

Stap 5: Sla het resultaat op en download het voor toekomstig gebruik.

Vorig jaar was het totale slagingspercentage voor klasse 12 92,25 procent. Hoewel de theorie-examens voor alle drie de stromen tussen 24 maart en 15 april werden gehouden, werden de resultaten op verschillende data bekendgemaakt. Het resultaat van de Science Stream werd op 21 juni aangekondigd, terwijl het resultaat van de Commerce and Arts-stream op 30 juni werd aangekondigd.  

In 2021 werden de examens niet afgenomen vanwege Covid – 19.

© IE Online Media Services Pvt Ltd