GSEB HSC 12. resultat 2023: Når og hvor skal du sjekke Gujarat Board 12. generelle strømresultat

0
62

Gujarat 12th Arts, Commerce Result 2023: Gujarat Secondary and Higher Education Board (GSEB) vil i dag offentliggjøre resultatene av Class 12 Commerce and Arts Stream på deres offisielle nettsted. Studenter som avla eksamen kan sjekke resultatene sine på – gseb.org ved å skrive inn påloggingsdetaljer.

Les | GSEB HSC 12th Arts Commerce Result 2023 Live

I år ble klasse 12-eksamenene holdt mellom 14. mars og 25. mars, som rundt 5,91 lakh studenter registrerte seg for. Nylig erklærte utdanningsminister Kuber Dindor og utdanningsminister Praful Pansheriya klasse 12 vitenskapsresultatene.

GSEB Gujarat Class 12th Arts, Commerce Result 2023: When and Where to Check

Studentene kan sjekke resultatet på den offisielle nettsiden – gseb.org når den er utgitt. Studentene må oppgi rullenummeret eller registreringsnummeret sitt, e-post-ID og studentene kan sjekke resultatet på den offisielle nettsiden – gseb.org når den er utgitt. Studentene må oppgi rullenummer eller registreringsnummer, e-post-ID og navn for å sjekke resultatet. navn for å sjekke resultatet. Resultatet vil vises på skjermen og elevene anbefales å laste ned og lagre resultatet for fremtidig bruk.

I 2022 startet GSEB HSC-eksamenene for Science and General 28. mars og ble avsluttet 12. april for den generelle strømmen og 8. april for Science-strømmen. Resultatene ble offentliggjort 12. mai kl. 10.00. Prosenten for bestått vitenskapsstrøm i fjor var 72,02 prosent, høyere enn årets beståttprosent for vitenskapsstrømmen.

Les også

AP EAMCET/EAPCET 2023 resultatdato annonsert; her kan du sjekke

CHSE Odisha +2 Resultat 2023 (Out): Nettsteder for å sjekke 12. resultater (orissar…

CHSE Odisha +2 resultater 2023 Live Updates: Kunst, yrkeskurs resultat…

Kan ikke endre statlig rekkefølge på Hijab akkurat slik: Karnataka Education Mini…

For et år før sist, HSC-eksamenene ble kansellert på grunn av Covid – 19.

< /p> © IE Online Media Services Pvt Ltd